פילה של סטייקים בקר עם רוטב חזרת
פילה של סטייקים בשר עם רוטב חזרת דורש בערך 33 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 124 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. גשו לסופר וקנו סטייקים עם פילה בקר, חמאה, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 17%. מתכונים דומים: פילה של סטייקים בקר עם רוטב חזרת, יום פילה: פילה חרוך של בשר בקר עם רוטב צ'ילה-תירס, ו פילה בקר פלפל שחור עם קרם חזרת.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
מחממים מחבת nonstick גדולה עם ידית בטוחה תנור על חום גבוה. אם יש לך מחבת ידית גומי, לעטוף את הידית פעמיים עם נייר אלומיניום לאפייה.
לצרוב בשר במחבת nonstick חם מאוד כדי לקרמל את הבשר, 3 דקות בכל צד.
מעבירים לתנור ומבשלים 8 עד 15 דקות יותר עבור בשר בינוני נדיר עשוי היטב.
בסיר בינוני מעל חום בינוני להמיס 2 כפות חמאה.
מערבבים חמאה מומסת עם קמח ומבשלים עוד דקה.
להקציף בחלב. לעבות חלב כדי עקביות רוטב, ולאחר מכן מערבבים חזרת, עירית ומלח ופלפל.
הסר את הבשר מהתנור ולהעביר למגש. להחזיר פאן כדי stovetop מעל חום מתון מחבת deglaze עם 1/2 כוס מדיירה או שרי יבש.
מוסיפים את הכף שנותרה למחבת ושופכים את הטפטוף על סטייקים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו אוסף R ריימונד עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.