גשו לסופר וקנו סוכר חום בתקיפות, מלח, מלפפון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח אסיה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו מלפפון תאילנדי, Ajad (חמוצים מלפפון תאילנדי), ו עוגות דגים תאילנדיות עם רוטב צ'ילי מתוק ועוגת מלפפון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים חומץ וסוכר בסיר קטן; מבשלים מעל חום בינוני 5 דקות או עד שהסוכר מתמוסס, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
הסר מהחום; תן להתקרר.
3
שלב תערובת חומץ מקורר, מלפפון, ואת החומרים הבאים 5; לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון
חומץ
4
בואו לעמוד 30 דקות.
5
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מפזרים פילה עם מלח; פילה מעיל עם תרסיס בישול. לבשל פילה בקבוצות 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג. כפית מלפפון להתענג על שפמנון; לשרת מיד.
פילה שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.