פילה תפוז, בייקון ודגי זית
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 57 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 25 . גשו לסופר וקנו תפוזי טבור, זיתים ממולאים בפימנטו, מיונז מיונז מיונז אמיתי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: פילה תפוז, בייקון ודגי זית, פילה בקלה עם סלסה זית כתומה וסדוקה, ו פילה דגים קלף עם אספרגוס וכתום.
הוראות
מטאטא Preheat. באמצעות סכין חיתוך חדה, לחתוך 1/2 אינץ ' עבה לחתוך את הקצוות העליון והתחתון של 2 תפוזים.
חותכים את הקליפה ואת הפיאה הלבנה הרחק מפירות, תוך שימוש בתנועת חיתוך כלפי מטה בעקבות צורת הפרי.
מניחים חתיכת פירות קלופים בצד שלה, ואז לחתוך לאורך הממברנה משני הצדדים של כל קטע כדי להסיר פירות. הניחו את החלקים הכתומים בצד.
חותכים את הנותרים כתום אופקית לתוך 8 פרוסות.
מניחים על נייר אפייה מכוסה; למעלה עם דגים.
מערבבים מיונז וחצי בייקון; להפיץ באופן שווה על פני דגים. למעלה עם סעיפים כתומים וזיתים.
מטאטא, 6 עד 7 סנטימטרים מחום, 15 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג ותפוזים מתחילים חום.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט Grigio Scarpetta עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![Scarpetta פינו Grigio]()
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.