פילו אגס מאפים
מאפי פילו אגס עשויים להיות רק הקרום שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 211 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, אגוז מוסקט הקרקע, סוכר מגורען, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו מאפי פילו מתובלים, פילו מאפים עם אגוזים ודבש, ו מאפי פילו שקדים מרוקאים (טייק על m ' hanncha) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פירורי לחם וסוכר חום בקערה. מערבבים היטב; להפריש.
מערבבים מרגרינה מותכת ושמן בקערה אחרת. מערבבים היטב; להפריש.
מערבבים היטב סוכר מגורען, קינמון, תמצית שקדים ואגוז מוסקט.
מוסיפים אגס, חמוציות ושקדים; זורקים בעדינות למעיל.
עבודה עם 1 פילו גיליון בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש), מברשת 1 גיליון בקלילות עם תערובת מרגרינה. מחסנית 1 פילו גיליון על גבי הראשון; מברשת הדף בקלילות עם תערובת מרגרינה. חזור על הנוהל עם גיליון שלישי של פילו, ויצרו ערימה של 3 גיליונות.
מפזרים 2 כפות תערובת פירורי לחם מעל הערימה. באמצעות סכין חדה או חותך פיצה, מחסנית לחתוך לאורכו לרצועות 3 (4 1/2 אינץ ' רחב).
כפית על תערובת אגס 1/3 כוס על קצה 1 של כל פס פילו. מקפלים בפינה השמאלית התחתונה מעל תערובת אגס, ויוצרים משולש. שמור מתקפל הלוך ושוב למשולש עד סוף הרצועה. חזור על הנוהל עם גיליונות הנותרים של פילו, תערובת מרגרינה, תערובת פירורי לחם, ותערובת אגס.
מניחים משולשים, הצדדים התפר למטה, על גיליון אפייה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד הזהב.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
הערה: אם חמוציות מיובשות אינן זמינות, תחליף דומדמניות מיובשות או צימוקים.