פימנטו גבינה פעמיים תפוחי אדמה אפויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל גבינת פימנטו פעמיים תפוחי אדמה אפויים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 654 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, חמאה, עירית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו גבינת פימנטו אפויה, ממרח גבינת פימנטו אפוי, ו פעמיים תפוחי אדמה גבינה אפויים (מתכונים דומים).
הוראות
פלפל צלי מעל תנור גז, גריל, או broiler עד העור הוא חרוך לחלוטין.
מניחים בקערה, מכסים בניילון נצמד, ולתת לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 10 עד 15 דקות.
הסר את העור החיצוני החרוך, לחתוך לחצי ולהסיר את הזרעים ואת הליבה. דק קוצצים פלפל.
כדי לאפות תפוחי אדמה בתנור או גריל: מחממים תנור או גריל עד 400 ° F.
מניחים תפוחי אדמה ישירות על מתלה בישול ואופים עד סכין קילוף יכול להיות מוכנס לתוך באמצע תפוחי אדמה עם מעט התנגדות, על 60 דקות.
העברה לצלחת ולתת מנוחה עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 10 דקות.
מניחים תפוחי אדמה על צלחת בטוחה במיקרוגל ומיקרוגל על גבוה במשך 9 עד 12 דקות, מסתובב תפוחי אדמה כל 3 דקות, עד סכין קילוף יכול להיות מוכנס לתוך אמצע תפוחי אדמה עם מעט התנגדות.
הסר ממיקרוגל תן לנוח עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 10 דקות.
חותכים צמרות את תפוחי אדמה לאורכו. באמצעות כפית או mellonballer, לגרוף את הבשר לקערה בינונית, עוזב על 1/4 אינץ ' של בשר שנותר תפוח אדמה.
מוסיפים את כל אבל 1/2 כוס גבינה לקערה עם בשר תפוחי אדמה יחד עם פלפל קלוי, שמנת חמוצה, 3 כפות חמאה מומסת, פפריקה, וקיין. מחית מרכיבים יחד עד התערובת היא מלוכדת.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בצד אחד של באח הפחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מברשת תפוחי אדמה בכל רחבי עם חמאה הנותרים העונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מניחים בצד קריר של הגריל, מכסים ומבשלים עד שקליפות תפוחי אדמה מתחילות להשחים סביב הקצוות ומעט פריך, כ -10 דקות.
הסר תפוחי אדמה מגריל. כף מילוי לתוך תפוחי אדמה העליון עם גבינה נותרת.
מניחים תפוחי אדמה בחזרה על הצד הקריר של הגריל, מכסים, ומבשלים עד גבינה נמסה, על 10 דקות.
הסר מן הגריל, תן מגניב במשך 5 דקות, לקשט עם עירית, ואז לשרת מיד.