אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל Finnan האדי Chowder. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 591 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם תפוחי אדמה, חמאה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כריכי פינאן-האדי, פינאן האדי עם תרד ופנצ'טה, ו קרם Finnan האדי (האדוק מעושן).
הוראות
1
בסיר גדול, מחממים את החמאה והשמן, מוסיפים את הבצל, ומטגנים על אש נמוכה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים במשך 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3
מוסיפים את הקורנית והיין ומרתיחים במשך דקה בערך לפני לשפוך את המניה וערבוב.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את החלב ומביאים כמעט רותחים, ואז להפחית את החום ומבשלים עד תפוחי האדמה הם כמעט מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
5
מוסיפים את התירס, פינאן האדי, ושחיקה של פלפל ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
6
בואו להתבשל עד האדוק הוא רק מבושל, על 10 דקות. טעם לתיבול, הוספת קצת מלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
האדוק.
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
(ו)
8
יוצקים לתוך מיכל, מגניב, תווית, לכסות לפני הקפאה.(ד)
9
בואו לעמוד לילה במקרר.(R)
10
יוצקים לתוך מחבת לחמם בעדינות, מנסה לא לשבור את הדג.(ים)
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מחממים מחבת ומוסיפים את הבייקון. מטגנים מחבת עד פריך, ואז לנקז על מגבות נייר. מצקת את המרק לקערות ולמעלה כל אחד עם מערבולת של שמנת, כמה בייקון פריך, וקמצוץ של עירית.