קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

פיסקו סאוור סנגריה

פיסקו סאוור סנגריה
הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-20 דקות. אם יש לכם ברנדי פיסקו, מנטה, תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו משקה יקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 27%. נסו פיסקו סאוור, פיסקו סאוור, ו פיסקו סאוור (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים יחד את היין, פיסקו, מיץ תפוזים, סירופ לימון ליים פשוט, תפוחים, לימונים, לימונים, תפוזים ונענע בקנקן. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות ועד 24 שעות.;
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
סם גסם ג
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מערבבים את הסוכר 3 / 4 כוס מים בסיר קטן, מביאים לרתיחה מעל חום גבוה ומבשלים עד שהסוכר הוא מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מוסיף את פרוסות לימון וסיד ולתת לשבת בטמפרטורת החדר עד מגניב. מקררים למשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסת לייםפרוסת ליים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
5
הסר את הפרי ולאחסן במיכל מכוסה במקרר עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות