הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-20 דקות. אם יש לכם ברנדי פיסקו, מנטה, תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו משקה יקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 27%. נסו פיסקו סאוור, פיסקו סאוור, ו פיסקו סאוור (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים יחד את היין, פיסקו, מיץ תפוזים, סירופ לימון ליים פשוט, תפוחים, לימונים, לימונים, תפוזים ונענע בקנקן. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות ועד 24 שעות.;
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
סם ג
3 מקלות בייגלה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מערבבים את הסוכר 3 / 4 כוס מים בסיר קטן, מביאים לרתיחה מעל חום גבוה ומבשלים עד שהסוכר הוא מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיף את פרוסות לימון וסיד ולתת לשבת בטמפרטורת החדר עד מגניב. מקררים למשך 1 שעה.