פיסקו סאוור סנגריה
הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-20 דקות. אם יש לכם ברנדי פיסקו, מנטה, תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו משקה יקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 27%. נסו פיסקו סאוור, פיסקו סאוור, ו פיסקו סאוור (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים יחד את היין, פיסקו, מיץ תפוזים, סירופ לימון ליים פשוט, תפוחים, לימונים, לימונים, תפוזים ונענע בקנקן. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות ועד 24 שעות.;
מערבבים את הסוכר 3 / 4 כוס מים בסיר קטן, מביאים לרתיחה מעל חום גבוה ומבשלים עד שהסוכר הוא מומס לחלוטין.
מוסיף את פרוסות לימון וסיד ולתת לשבת בטמפרטורת החדר עד מגניב. מקררים למשך 1 שעה.
הסר את הפרי ולאחסן במיכל מכוסה במקרר עד 1 חודש.