צריך מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב? פייניאן ורדה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל של 479 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם עלי חסה רומאיים, בוטנים קלויים יבשים, כוסברה קלה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כמו קינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב הערב: צלע חזיר עם שומה ורדה (פיפיאן דה צ'ולטאס דה פורקו), חפרפרת פיפיאן ורדה (שומה ירוקה של זרעי דלעת), ו פיפיאן.
הוראות
1
במחבת של 6 עד 8 ליטר, שלבו בצל, עגבניות, צ ' ילי, שום ו -2 1/2 כוסות מים.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאס
1 כוס שום קצוץ
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מביאים לרתיחה על אש גבוהה; מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים עד שהירקות רכים כשהם מנוקבים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
3
מסננים.
4
במעבד מזון או בבלנדר, תערובת ירקות טהורה בצורה חלקה עם רומיין, כוסברה ועלי צנון.
מרכיבים שתצטרך
צנון עלים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
יוצקים כמחצית הטהור לקערה; מניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
הוסף 1 1/2 כוסות זרעי דלעת ו 1/2 כוס מרק לטהור במעבד מזון; מערבולת עד שהתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
7
יוצקים לתוך מחבת בישול.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
יוצקים טהור מן הקערה בחזרה לתוך מעבד מזון.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מוסיפים בוטנים, שומשום, ו 1/2 כוס מרק ומערבלים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
שום מולבן
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
10
מוסיפים למחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים 3 כוסות מרק למחבת. מביאים לרתיחה על אש בינונית. מכסים ומבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהרוטב מסמיך, כ-30 דקות. רוטב ייראה מקושקש.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
במעבד מזון או בבלנדר, מערבולת כמחצית הרוטב 1 כוס מרק עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
13
יוצקים למסננת דקה מעל קערה, לוחצים את הרוטב דרך גב הכף; זרוק שאריות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
טהור שנותר רוטב 1 כוס מרק, ולשפשף דרך מסננת. (אם ביצוע קדימה, כיסוי כאשר מגניב וצינה אטום עד 2 ימים.)
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
15
מחזירים רוטב לתבנית ומערבבים על אש בינונית עד שהוא חם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
מצקת על 3/4 כוס רוטב על כל צלחת ארוחת ערב; להניח עוף ברוטב ומקשטים עם גבעולי כוסברה וזרעי דלעת שנותרו. ליווי עם הרוטב הנותר ומלח ופלפל להוסיף לפי הטעם.