קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

פיצ'י פופס

פיצ'י פופס
פיצ'י פופס הכנת המתכון לוקחת כ 10 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 214 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. אם יש לכם אפרסקים, לסכל, סויה ונילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פיצ'י פופס, מטבל שוקולד קרח Pops מ Pops גרידא / Q & A עם המחבר ומסגיר, ו מתכון פופס עוגה: Pops Cupcake.

הוראות

1
בבלנדר, במקום סומילק, אפרסקים ודבש. כיסוי; להתמזג במהירות גבוהה על 1 דקה או עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקאפרסק
סוימילקסוימילק
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
2
מניחים כוסות נייר במחבת מלבנית; יוצקים תערובת אפרסק לתוך כוסות נייר. לכסות את החלק העליון של כל כוס עם לסכל; להכניס מקל דרך לסכל לתוך כל פופ.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקאפרסק
פופפופ
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
3
להקפיא 2 עד 3 שעות או עד המשרד. כדי לשרת, להסיר כוסות.