פיצ'פופס
פיצ'פופס יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 35 קלוריות. והוא יספק כ 14 מנות. אם יש לך סוכר, אפרסק, מיץ אננס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת אפרסק פופס, פופס אפרסק-יוגורט, ו תות-אפרסק פופס (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק יחד אפרסקים וסוכר בקערה קטנה. תערובת כיסוי, וצינה 10 דקות.
תהליך תערובת אפרסק ומיצים בבלנדר עד חלקה.
יוצקים לתוך 14 (1/4 כוס)תבניות פופ פלסטיק. הכנס מקלות פופ פלסטיק; להקפיא לפחות 4 שעות.
* אפרסקים קפואים, מופשרים חלקית, ניתן להחליף.
להוסיף 3 כוסות קוביות קרח לבלנדר עם תערובת אפרסק ומיצים. תהליך עד קרח הוא הקרקע דק.
מגישים מיד, או להקפיא לשימוש מאוחר יותר.