פיצה Truffled בגריל עם כרישה, אספרגוס & פטריות Shitake
פיצה Truffled בגריל עם כרישה, אספרגוס & פטריות שיטאקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 562 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם פטריות שיטאקי, בצק פיצה, שמן כמהין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: קינואה עם כרישה ופטריות שיטאקי, קרפים אפויים עם אספרגוס, כרישה, פטריות וגבינת עיזים, ו פטריות צלויות וכרישה.
הוראות
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה להגדיר על חום בינוני.
להוסיף כרישה ומבשלים עד תחילת לרכך, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות.
מוסיפים פטריות ומבשלים עוד 4 עד 5 דקות.
מוסיפים את האספרגוס והיין. המשך לבשל עד אספרגוס להיות ירוק בהיר, על 2 דקות יותר.
הסר מהחום, מתבלים במלח ופלפל. תניח בצד.ליצור את בצק הפיצה לשישה סיבובים 9 אינץ'.
מניחים אותם בין גיליונות קלף או נייר שעווה ומקררים לפחות 1 שעה ועד מעל הלילה. (ראה בצק הפיצה הבסיסי שלי & מתכון וריאציות)
מחממים גריל עד בינוני חם. בנדיבות שמן צד אחד של סיבובים רבים כמו מתאים נוח על הגריל.
שים אותם בצד השמן למטה על השבכה ומבשל, פונה לפי הצורך עד חום זהוב ומתחיל לחרוך על הקרקעית. החלק העליון צריך בועה במקומות, על 3-5 דקות. במהירות מברשת את צמרות עם יותר שמן זית להעיף.עבודה במהירות, העליון כל קרום עם פרוסות גבינה. ברגע שזה מתחיל להתרכך, על 1 דקה להוסיף חלק תערובת אספרגוס על גבי. מבשלים את הפיצות עד מחומם דרך יפה השחמה על הקרקעית. באמצעות מלקחיים או מרית שקופית כל פיצה על צלחת הגשה. המשך עם שאר החומרים. מקשטים עם יותר קורנית וטיפה זעירה של שמן כמהין.