פיצה אבוקדו עוף
פיצה אבוקדו עוף עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 4663 קלוריות, 161 גרם חלבון ו 100 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . אם יש לך אבוקדו, קרום פיצה אפוי מראש, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אבוקדו קוקוס כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. עם כפית ציון של 50% המנה הזאת די טובה. נסו פיצה אבוקדו עוף, פיצה אבוקדו עוף, ו פיצה עוף ואבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור שלך. אם יש לך פיצה אבן, למקם אותו בתנור בזמן שהוא מתחמם.
במעבד מזון, לשלב את האבוקדו וכוסברה. מחית תוך הוספת מיץ לימון ומלח לפי הטעם. כיסוי, ולהניח בצד.
חותכים את שן שום לשניים, ולשפשף את הצד לחתוך על החלק העליון של קרום פיצה עבור טעם.
צחצח את שני צידי הקרום בשמן זית.
מורחים את תערובת האבוקדו בעובי על החלק העליון של כל קרום, ולאחר מכן לארגן עוף ועגבניות על גבי.
מפזרים גבינה, ומתבלים קלות עם פלפל קאיין.
מניחים פיצות על תבנית אפייה אם אין לכם אבן פיצה.
מטגנים במשך כ 5 דקות בתנור שחומם מראש, או עד הגבינה יש רק נמס ואת הקרום קלוי קלות.