פיצה בגריל נפוליטנה
נסו חביתה נפוליטנית, Pastiera Napoletana, ו Polpette alla Napoletana (מתכונים דומים).
הוראות
שלב קמח, שמרים, ומלח בקערה של מערבל לעמוד לטאטא עד הומוגנית.
מוסיפים מים ללוש עם מצורף וו בצק במשך עשר דקות עד הכדור הוא חלק וגמיש ומגיע נקי את הצדדים של קערה (הכדור יהיה תקוע לקערה בתחתית). מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומקררים בלילה. הבצק צריך כ כפול בגודל.
למחרת, להשתמש בידיים מקומטות לזרוק בצק על משטח עבודה מקומח קלות.
להתגלגל לתוך בול עץ ולחלק לארבעה חלקים אפילו עם מגרד ספסל או סכין. יוצרים כל חתיכה לכדור על ידי איסוף הבצק לתחתית. שמן קל 4 מיכל קטן (קערות מרק לעבוד נהדר) ומניחים כדור בצק 1 בכל אחד. משמנים קלות את צמרות כדורי הבצק ואז מכסים כל קערה בניילון נצמד. אפשר לעלות בטמפרטורת החדר עד הוכפל בנפח.
בינתיים, מניחים שמן זית ושום בקערה של מעבד מזון ומעבדים עד השום קצוץ דק. שמן שום נוסף יכול להיות מאוחסן במקרר עד 10 ימים.
מניחים עגבניות במסננת בסדר רשת להגדיר מעל כיור ולסחוט אותם בין האצבעות שלך עד נשבר לחתיכות 1/4 אינץ משוער. אפשר לנקז לפחות 15 דקות.
על משטח משוריין בכבדות, לגלגל כדור בצק לדיסק על 13 אינץ 'על ידי 9 אינץ' ו 1/4 אינץ ' עבה באמצעות מערוך. לנער את עודף קמח ומניח על מגש גיליון מרופד בנייר קלף. חזור עם כדורי בצק שנותרו, הצבת גיליון קלף בין כל אחד.
אור starter ארובה גדולה 3/4 מלא עם פחם ולחכות עד מלא הצתת גחלים מכוסים בעיקר אפר אפור (כ 20 דקות). סדר גחלים תחת 1/2 של grate גריל מקום באח על גבי. מכסים ומאפשרים לחמם מראש במשך 10 דקות.
מברשת העליון של הבצק עגול עם שכבה דקה אפילו של שמן שום ועונה עם מלח כשר.
מניחים בעדינות על הצד החם של הגריל, צד משומן למטה. מיד מברשת בצד העליון עם שכבה דקה של שמן מתבלים עם מלח. קוק, בודק לעתים קרובות ועובר לעודד אפילו בראונינג עד התחתון הוא חום כהה חרוך כתמים העליון הוא מבעבע 45 עד 90 שניות בסך הכל. להעיף באמצעות מלקחיים או מרית גדולה להחליק לצד מגניב של גריל.
החל 1/4 של שתי הגבינה בשכבה דקה אפילו על פני השטח של פיצה. רוטב עגבניות ב כף בגודל בובה על פני השטח של פיצה (על 1/2 כוס סך לכל עוגה). להחזיר פיצה לצד חם של גריל ומבשלים עד התחתון מבושל חרוך כתמים, 45 עד 90 שניות בסך הכל.
העברת פיצה ללוח חיתוך עם מרית גדולה או קליפת פיצה מתכת.
מפזרים בזיליקום, ומגישים מיד. חזור עם ארבע פשטידות שנותרו.
לחץ דרך למצגת עבור תמונות צעד אחר צעד! »