קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

פיצה בגריל עם נקניק חם, פלפלים צלויים ובצל וריקוטה אורגנו

פיצה בגריל עם נקניק חם, פלפלים צלויים ובצל וריקוטה אורגנו
פיצה בגריל עם נקניק חם, פלפלים צלויים ובצל וריקוטה אורגנו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1666 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 69 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו את הפלפל, האורגנו, בצק הפיצה האהוב על המתכונים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: פיצה בגריל עם נקניק חם, פלפלים צלויים ובצל וריקוטה אורגנו, נקניק בגריל עם פלפלים ובצל # CharcoCapsNoMoreGas, ו נקניק בגריל, פלפלים ובצל פסטה.

הוראות

1
מחממים גריל.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
גריל את הנקניק משני הצדדים עד חום זהוב מבושל דרך, על 10 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
מברשת בצל ופלפלים עם שמן ומתבלים עם מלח ופלפל. גריל את הבצל והפלפלים עד רך, על 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פלפליםפלפלים
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
הסר את הנקניק מן הגריל לחתוך לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
הסר את הבצל, נפרד לטבעות, וקוצצים בערך.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
6
הסר את הפלפלים לחתוך לפרוסות עבות 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
7
גריל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
8
מברשת בצק עם שמן זית, מתבלים במלח ופלפל וגריל במשך 2 עד 3 דקות או עד חום זהוב. הפוך וגריל במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
9
הסר מן הגריל ומניח על משטח שטוח.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
10
מחלקים את גבינת פונטינה בין 4 סיבובים פיצה. מחלקים את הנקניק, הבצל והפלפלים על הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
פלפליםפלפלים
נקניקנקניק
גבינהגבינה
בצלבצל
11
מניחים את הפיצה על הגריל, לסגור את המכסה ואת הגריל עד הגבינה נמסה, על 3 עד 4 דקות. כדי לסיים בתנור, מחממים את התנור ל 450 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
תנורתנור
12
מניחים את הפיצה על מחבתות ואופים עד הגבינה נמסה, על 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
מערבבים יחד את הריקוטה, שמן זית כתית מעולה, ואורגנו בקערה קטנה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
מלח ופלפלמלח ופלפל
אורגנואורגנו
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
14
מוציאים את הפיצות מהתנור ומטפטפים עם בזיליקום ויניגרט. למעלה עם dollops של תערובת גבינת ריקוטה ולתת לנוח במשך 5 דקות. תחתוך ותגיש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
ויניגרטויניגרט
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
1/2 עלי בזיליקום טריים כוס
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טריבזיליקום טרי
16
1/4 כוס חומץ יין לבן
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבןחומץ יין לבן
17
1 כף דבש
מרכיבים שתצטרך
דבשדבש
18
מלח ופלפל טחון טרי
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
מלחמלח
19
1/2 כוס שמן זית
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
20
מערבבים את כל החומרים ומערבבים עד לקבלת חלקה. להתאים תיבול עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תיבולתיבול