פיצה בגריל עם נקניק חם, פלפלים צלויים ובצל וריקוטה אורגנו
פיצה בגריל עם נקניק חם, פלפלים צלויים ובצל וריקוטה אורגנו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1666 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 69 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו את הפלפל, האורגנו, בצק הפיצה האהוב על המתכונים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: פיצה בגריל עם נקניק חם, פלפלים צלויים ובצל וריקוטה אורגנו, נקניק בגריל עם פלפלים ובצל # CharcoCapsNoMoreGas, ו נקניק בגריל, פלפלים ובצל פסטה.
הוראות
גריל את הנקניק משני הצדדים עד חום זהוב מבושל דרך, על 10 דקות לכל צד.
מברשת בצל ופלפלים עם שמן ומתבלים עם מלח ופלפל. גריל את הבצל והפלפלים עד רך, על 3 עד 4 דקות לכל צד.
הסר את הנקניק מן הגריל לחתוך לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
הסר את הבצל, נפרד לטבעות, וקוצצים בערך.
הסר את הפלפלים לחתוך לפרוסות עבות 1/8 אינץ'.
מברשת בצק עם שמן זית, מתבלים במלח ופלפל וגריל במשך 2 עד 3 דקות או עד חום זהוב. הפוך וגריל במשך 1 עד 2 דקות.
הסר מן הגריל ומניח על משטח שטוח.
מחלקים את גבינת פונטינה בין 4 סיבובים פיצה. מחלקים את הנקניק, הבצל והפלפלים על הגבינה.
מניחים את הפיצה על הגריל, לסגור את המכסה ואת הגריל עד הגבינה נמסה, על 3 עד 4 דקות. כדי לסיים בתנור, מחממים את התנור ל 450 מעלות F.
מניחים את הפיצה על מחבתות ואופים עד הגבינה נמסה, על 5 עד 10 דקות.
מערבבים יחד את הריקוטה, שמן זית כתית מעולה, ואורגנו בקערה קטנה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מוציאים את הפיצות מהתנור ומטפטפים עם בזיליקום ויניגרט. למעלה עם dollops של תערובת גבינת ריקוטה ולתת לנוח במשך 5 דקות. תחתוך ותגיש.
1/2 עלי בזיליקום טריים כוס
מערבבים את כל החומרים ומערבבים עד לקבלת חלקה. להתאים תיבול עם מלח ופלפל, לפי הטעם.