קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

פיצה ברווז פונטינה עם רוזמרין בצל מקורמל

פיצה ברווז פונטינה עם רוזמרין בצל מקורמל
מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . , שהוא מוצק. נסו פיצה פטריות בר עם בצל מקורמל, פונטינה ורוזמרין, פיצה פטריות בר עם בצל מקורמל, פונטינה ורוזמרין, ו פיצה מחנה עם בצל קרמל, נקניק, פונטינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
חותכים כמה חריצים לתוך העור השומני של שד הברווז. במחבת מעל חום בינוני, מטגנים את העור בצד למטה במשך 10 דקות. הפוך ולהמשיך לבשל בשומן שלה במשך 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר מהמחבת. בזהירות להסיר את העור באמצעות סכין חדה, ולאחר מכן לחתוך, ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
בינתיים, במחבת נפרדת, לבשל בצל בשמן זית על חום בינוני עד שקוף ורך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מערבבים בדבש וממשיכים לבשל עד חום וריחני, 5 עד 7 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
6
מורחים גבינת עיזים באופן שווה מעל קרום פיצה ומתבלים במלח ופלפל. ואז שכבה עם בצל מקורמל, גבינת פונטינה, פרוסות חזה ברווז ורוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
חזה ברווזחזה ברווז
גבינת עיזיםגבינת עיזים
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינה במרכז פיצה נמס לחלוטין, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק

מרכיבים

11 כף אורגנו מיובשרוזמרין מיובשרוזמרין מיובש11 כף אורגנו מיובשרוזמרין מיובשרוזמרין מיובש283חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת פונטינה, גרוסהגבינת פונטינה, גרוסה283חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת פונטינה, גרוסהגבינת פונטינה, גרוסה227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת עיזים מורחתגבינת עיזים מורחת227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת עיזים מורחתגבינת עיזים מורחת22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים11 כף אורגנו מיובשבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר11 כף אורגנו מיובשבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר283חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילת פיצה מראש אפוי קרוםחבילת פיצה מראש אפוי קרום283חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילת פיצה מראש אפוי קרוםחבילת פיצה מראש אפוי קרום8שרימפס וורידיםמלח ופלפל לפי הטעםמלח ופלפל לפי הטעם1כף. חומץ ביין אדוםעור על, חזה ברווז ללא עצמות חציעור על, חזה ברווז ללא עצמות חצי1קטןבצל צהוב, פרוסבצל צהוב, פרוס

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Casaloste קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.