פיצה ברווז פונטינה עם רוזמרין בצל מקורמל
מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . , שהוא מוצק. נסו פיצה פטריות בר עם בצל מקורמל, פונטינה ורוזמרין, פיצה פטריות בר עם בצל מקורמל, פונטינה ורוזמרין, ו פיצה מחנה עם בצל קרמל, נקניק, פונטינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
חותכים כמה חריצים לתוך העור השומני של שד הברווז. במחבת מעל חום בינוני, מטגנים את העור בצד למטה במשך 10 דקות. הפוך ולהמשיך לבשל בשומן שלה במשך 10 דקות יותר.
הסר מהמחבת. בזהירות להסיר את העור באמצעות סכין חדה, ולאחר מכן לחתוך, ולהניח בצד.
בינתיים, במחבת נפרדת, לבשל בצל בשמן זית על חום בינוני עד שקוף ורך, על 5 דקות.
מערבבים בדבש וממשיכים לבשל עד חום וריחני, 5 עד 7 דקות יותר.
מורחים גבינת עיזים באופן שווה מעל קרום פיצה ומתבלים במלח ופלפל. ואז שכבה עם בצל מקורמל, גבינת פונטינה, פרוסות חזה ברווז ורוזמרין.
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינה במרכז פיצה נמס לחלוטין, על 10 דקות.