פיצה ברוסקטה
פיצה ברוסקטה יכולה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 502 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. אם יש לך מוצרלה במשקל, שום, גבינת פונטינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמרים הפעילים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אורנג'הל שמרים ללא גלוטן עוגה מורמת כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו פיצה ברוסקטה, פיצה ברוסקטה בגריל, ו פיצה ברוסקטה כפולה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את ציפוי פיצה: במחבת קטנה, מחממים שמן זית על חום בינוני גבוה.
מוסיפים שום ומערבבים, מטגנים קלות במשך כדקה, מסירים לפני השום מקבל חום מדי (זה יכול להיות זהוב.)
יוצקים לתוך קערת ערבוב ולאפשר להתקרר מעט.
מוסיפים לקערה עגבניות, בלסמי, בזיליקום ומלח ופלפל. לזרוק לשלב, ואז לטעום ולהוסיף בזיליקום יותר במידת הצורך, ועוד מלח במידת הצורך (לא oversalt, אם כי! מכסה ומקרר במשך שעה או שעתיים אם יש לך זמן.מחממים התנור ל 500 מעלות.
מרדדים את הבצק פיצה רזה כמו שזה ילך ולהעביר לתבנית אפייה משומנת.
טפטוף קצת שמן זית על הבצק ולמרוח אותו עם האצבעות.
מפזרים מלח ופלפל, ואז להפיץ פסטו על פני השטח.
מערבבים את הגבינות יחד ומפזרים אותם בכל רחבי.
אופים פיצה במשך 12-15 דקות, עד הקרום הוא זהב ציפוי הוא תוסס.
הסר מהתנור והכפית על סלט עגבניות בזיליקום.
מפזרים שמרים מעל 3/4 כוסות מים חמים (לא פושרים).
תן לעמוד לכמה minutes.In מערבל, לשלב קמח ומלח. עם המיקסר פועל על מהירות נמוכה (עם מצורף ההנעה), טפטוף בשמן זית עד בשילוב עם קמח. לאחר מכן, יוצקים בתערובת שמרים / מים ומערבבים עד רק בשילוב, והבצק מגיע יחד במסה דביקה.מעיל קערה נפרדת ערבוב עם רסס קל של שמן זית, וליצור את הבצק לכדור. לזרוק בצק המעיל בשמן זית, ואז לכסות את הקערה בחוזקה עם ניילון לעטוף ולהניח אותו בצד במשך 1 עד 2 שעות, או לאחסן במקרר עד שאתה צריך את זה.הערה: עדיף לעשות את הבצק לפחות 24 שעות מראש.