פיצה ברוקולי טוסקנית
פיצה ברוקולי טוסקני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 252 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך עגבניות מיובשות, קרום פיצה אומנותי, פתיתי פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ברוקולי טוסקני וקסדילה גבינה, טוסקני ברוקולי Stovetop מק וגבינה, ו טוסקני עוף ופאי יד ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 204°. גריז גיליון עוגיות כהה גדול עם קיצור או ספריי בישול.
מבשלים ברוקולי לפי ההוראות על התיק; מגניב 10 דקות.
בינתיים, לפרוש בצק על גיליון עוגיות; לחץ לתוך מלבן 15x12 אינץ'.
אופים כ 8 דקות או עד חום זהוב בהיר.
בקערה קטנה, מערבבים שמן ושום.
מברשת על פיצה קרום. למעלה עם פטריות, ברוקולי, עגבניות, פתיתי גבינה ופלפל.
אופים 8 עד 10 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב עמוק גבינה נמסה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.