קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

פיצה גבינה קלה

פיצה גבינה קלה
מתכון גבינה קלה Pizzan מוכן תוך כ 25 דקות, וזה בהחלט מדהים מזון ידידותי וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 334 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. אם יש לך תערובת אפייה מקורית, רוטב פיצה, מים מאוד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פיצה פסטו שלוש גבינה קלה, ארוחת בוקר קלה פיצת חזיר וגבינה, ו ארבע גבינה לבנה ברוקולי פיצה (קל) (מתכונים דומים).

הוראות

1
העבר מדף תנור למיקום הנמוך ביותר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים תנור ל 450°. מחבת פיצה 12 אינץ ' גריז. מערבבים תערובת אפייה ומים עד לצורות בצק רכות.
מרכיבים שתצטרך
פניני סוכר כסףפניני סוכר כסף
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בצק לטפוח במחבת פיצה, באמצעות אצבעות טבול בתערובת אפייה; קצה קמצוץ, ויוצרים שפה 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פניני סוכר כסףפניני סוכר כסף
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
4
מורחים רוטב פיצה על קרום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
5
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
6
אופים 12 עד 15 דקות או עד הקרום הוא חום וגבינה תוססת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.