פיצה דיפ-דיש פפרוני
Deep-Dish Pepperoni Pizza עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 673 קלוריות , 25 גרם חלבון ו -37 גרם שומן . המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש שמן זית, שום, בצק פיצה ופפרוצ'יני. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . עם ציון ספונקולרי של 42% , המנה הזו מוצקה. Deep Dish Pepperoni Pizza , Pepperoni Deep Dish Pizza ו- Deep Dish Pepperoni Pizza דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
שים תבנית אפייה הפוכה או אבן פיצה על רשת התנור התחתון; לחמם מראש ל-475 מעלות F.
מברישים את התחתית והצד של תבנית פיצה בעלת צלחת עמוקה בגודל 10 אינץ' או תבנית עוגה עגולה בגודל 9 אינץ' (רצוי מתכת כהה) ב-2 כפות שמן זית. מהדקים את הבצק לתבנית.
מערבבים בקערה את רוטב העגבניות, השום, האורגנו, 1/2 כפית מלח וכמה טחונות פלפל.
מורחים 1 כוס מהרוטב על הבצק; לפזר את הבצל מעל.
מעבירים את התבנית לתבנית האפייה החמה; אופים עד שהקרום מתנפח מעט ומתחיל להשחים, כ-10 דקות.
מוציאים את הפיצה מהתנור; מעל גבינה, פפרוני ופפרוני, ולאחר מכן מעל את הרוטב הנותר. מחזירים לתבנית החמה ואופים עד להזהבה ופריכה בשוליים, כ-12 דקות.
מניחים להתקרר 5 דקות. מעל הבזיליקום לפני שפורסים.
לזרוק את הירוקים עם 2 כפות שמן הזית הנותרות ותמיסת פפרוציני; מתבלים במלח ופלפל.
צילום מאת אנטוניס אכילאוס
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה הם אפשרויות נהדרות לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Piccini Chianti Classico. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-10 דולר.
![פיצ'יני קיאנטי קלאסיקו]()
פיצ'יני קיאנטי קלאסיקו
אודם בהיר עם נימה של סגול. תווי שזיף, סיגליות מתערבבים עם גרגרי בר שופעים ובשלים. מרחיב וחיים בחיך, עם תחושת פה קטיפתית מתמשכת. הסיומת הארוכה קבורה בפירות. יין רב תכליתי, המומלץ להגיש בטמפרטורה של 64ºF, נפלא עם בשרים אדומים עסיסיים, צלוי או צלוי.