פיצה החווה וידליה
גשו לסופר וקנו בצק לפיצה, גבינת פרמזן, גבינת צ'דר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו פיצת עגבניות בצל וידאלית, פיצה החווה, ו פיצה ראנץ ' עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז קל גיליון אפייה 12x15 אינץ'.
מורחים את בצק הפיצה על תבנית האפייה המוכנה.
מורחים את רוטב החווה על הבצק; מפזרים אבקת שום.
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים את הבצל בשמן עד שקוף; מתבלים במלח.
אופים את הקרום בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה, 8 עד 10 דקות.
מורחים 1 כוס רוטב ראנץ', הבצלים המבושלים, פרוסות עגבניות, גבינת צ ' דר, גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן ופלפל שחור על הקרום האפוי.
חזור לתנור שחומם מראש ואופה עד שהקרום הוא חום זהוב וגבינה מותכת, 12 עד 15 דקות. אפשר לפיצה להתקרר במשך 5 דקות לפני חיתוך כדי לשרת.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto