קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות1
ציון בריאות78
מגזין

פיצה הקרום החתימה של ג'יי

פיצה הקרום החתימה של ג'יי
קרום הפיצה החתימה של ג'יי דורש מסביב 1 שעה ו -50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1860 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-26 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו קרום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . אם יש לך שמרים, שמן זית, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 97%. מתכונים דומים: עוף בגריל, אספרגוס, ופיצה פטריות עם ציפוי פיצה Blackbird מאפייה, Daytrip הקרואטי "pizzan extra" (: כרוב ניצנים, אגוז & Pesto Pizzan על קרום חיטה מלאה), ו פיצה פפרוני עם קציץ פיצה חום.

הוראות

1
בקערה גדולה, להמיס את השמרים וסוכר חום במים, ולתת לשבת במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מערבבים את המלח והשמן לתוך פתרון השמרים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מערבבים 2 1/2 כוסות של הקמח.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
4
להפוך את הבצק על משטח נקי, מקורנן היטב, ולשים יותר קמח עד הבצק הוא כבר לא דביק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5
מניחים את הבצק לקערה משומנת היטב, ומכסים במטלית.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
תן את הבצק לעלות עד כפול; זה צריך לקחת בערך 1 שעה. אגרוף למטה הבצק, וליצור כדור הדוק. אפשר לבצק להירגע לרגע לפני היציאה. השתמש למתכון הפיצה האהוב עליך.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
7
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). אם אתה אופה את הבצק על אבן פיצה, אתה יכול למקם את התוספות שלך על הבצק, ואופים מיד. אם אתה אופה את הפיצה במחבת, שמן קלות את המחבת, ותן לבצק לעלות במשך 15 או 20 דקות לפני הציפוי והאפייה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
אופים פיצה בתנור שחומם מראש, עד הגבינה והקרום הם חום זהוב, על 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק