פיצה הקרום החתימה של ג'יי
קרום הפיצה החתימה של ג'יי דורש מסביב 1 שעה ו -50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1860 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-26 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו קרום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . אם יש לך שמרים, שמן זית, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 97%. מתכונים דומים: עוף בגריל, אספרגוס, ופיצה פטריות עם ציפוי פיצה Blackbird מאפייה, Daytrip הקרואטי "pizzan extra" (: כרוב ניצנים, אגוז & Pesto Pizzan על קרום חיטה מלאה), ו פיצה פפרוני עם קציץ פיצה חום.
הוראות
בקערה גדולה, להמיס את השמרים וסוכר חום במים, ולתת לשבת במשך 10 דקות.
מערבבים את המלח והשמן לתוך פתרון השמרים.
מערבבים 2 1/2 כוסות של הקמח.
להפוך את הבצק על משטח נקי, מקורנן היטב, ולשים יותר קמח עד הבצק הוא כבר לא דביק.
מניחים את הבצק לקערה משומנת היטב, ומכסים במטלית.
תן את הבצק לעלות עד כפול; זה צריך לקחת בערך 1 שעה. אגרוף למטה הבצק, וליצור כדור הדוק. אפשר לבצק להירגע לרגע לפני היציאה. השתמש למתכון הפיצה האהוב עליך.
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). אם אתה אופה את הבצק על אבן פיצה, אתה יכול למקם את התוספות שלך על הבצק, ואופים מיד. אם אתה אופה את הפיצה במחבת, שמן קלות את המחבת, ותן לבצק לעלות במשך 15 או 20 דקות לפני הציפוי והאפייה.
אופים פיצה בתנור שחומם מראש, עד הגבינה והקרום הם חום זהוב, על 15 עד 20 דקות.