פיצה וגי-פרושוטו
פיצה Veggi-Prosciutto עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 410 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-241 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא פרושוטו, שמן זית, בצק פיצה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: ספגטי דגנים מלאים עם רוטב בשר צמחוני-fied, פיצה איור ופרושוטו, ו פיצה איור-פרושוטו.
הוראות
רולדו לתוך דיסק 10 אינץ'; להעביר למחבת פיצה.
מורחים רוטב באופן שווה acrossdough.
מפזרים מוצרלה, פטריות, תרד, לבבות ארטישוק וprosciutto באופן שווה על פיצה;למעלה עם פרמזן.
טפטוף עם שמן ומפזרים פלפל אדום.
אופים עד crustis חום בהיר cheeseis bubbly, 15 עד 20 דקות.מגניב 5 דקות; cutinto 6 פרוסות לשרת.