קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות2
ציון בריאות27
מגזין

פיצה חצילים, עגבניות ופונטינה

פיצה חצילים, עגבניות ופונטינה
חצילים, עגבניות ופיצה פונטינה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 820 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 56 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם חצילים, שיני שום, פונטינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פיצה חצילים, עגבניות ופונטינה, חציל, פונטינאן ועגבניות פניני, ו פונטינה, פיצת זית ועגבניה עם בזיליקום מחיטה מלאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים חצילים עם 1 1/2 כפיות מלח במסננת ולתת לנקז בכיור, מפנה פרוסות מדי פעם, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
דק קוצצים יחד בזיליקום, נענע, ושום. לזרוק עם עגבניות בקערה, ואז לנקז במסננת להגדיר על קערה.
מרכיבים שתצטרך
3
מטאטא Preheat.
4
שטוף חצילים, ואז לטפוח יבש בקבוצות בין מגבות נייר, לחיצה חזקה כדי להסיר עודף נוזל.
מרכיבים שתצטרך
5
מברשת שני הצדדים של פרוסות עם שמן (על 4 כפות סך) ויוצרים ערימות קטנות, ולאחר מכן לחתוך ערימות לרבעים. מסדרים חתיכות חצילים בשכבה 1 ב 2 מחבתות אפייה כבדות רדודות ומטגנים, מחבת 1 בכל פעם, על 5 עד 6 סנטימטרים מחום, הפיכת חצילים פעם אחת, עד חום זהוב, 7 עד 8 דקות לכל אצווה. חצילים קרים לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
6
לשים פיצה סטון בשליש התחתון של התנור מחממים תנור ל 260° (לאפשר 1 שעה עבור פיצה סטון לחמם).
1
אל תכה את הבצק. בעדינות לדלות 1 חתיכת בצק בקמח מעיל, ולאחר מכן להעביר גיליון נייר קלף על קליפת אפייה או גיליון אפייה. החזקת קצה 1 של בצק מקומח באוויר בשתי הידיים ומאפשרת לקלף מגע תחתון, בזהירות להזיז את הידיים סביב קצה הבצק (כמו סיבוב גלגל ההגה), ומאפשר למשקל הבצק למתוח אותו לקוטר עגול של בערך 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2
שכב עגול על קלף ולהתאים את הצורה לפי הצורך.
3
להשליך כל נוזל exuded מעגבניות ולזרוק עגבניות עם שמן כפות שנותר 1/4 כפית מלח בקערה.
מרכיבים שתצטרך
4
מברשת בצק עגול עם שמן לפזר חצי חצילים, חצי עגבניות, וחצי גבינה על זה, משאיר גבול 1 אינץ ' סביב קצה. בשורה בקצה המרוחק של קליפה עם קצה רחוק של אבן פיצה ולהטות לקלף למטה, מטלטל אותו בעדינות כדי להתחיל פיצה נעה. פיצה שקופית, יחד עם קלף, על אבן ואופים עד הקרום הוא חום זהוב גבינה מבעבעת, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר פיצה מהתנור על ידי הזזה לקלף תחת נייר.
6
העברת פיצה ללוח חיתוך ולהשליך קלף.
7
בעוד הפיצה הראשונה אפייה, להרכיב פיצה שנייה על גיליון אחר של קלף, ולאחר מכן לאפות באותו אופן.