פיצה טורטייה מחבת
מתכון מחבת טורטייה פיצה יכול להתבצע תוך 10 דקות בערך.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 53 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 865 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. 1022 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לך עוף, דגים ופירות ים, בשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. מתכונים דומים: פיצת מחבת טורטייה פריכה, פריך צ'וריסו ו Potato Tortilla מחבת פיצה, ו מחבת טורטייה מקסיקנית.
הוראות
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה או מחבת על חום בינוני עד גבוה.
מניחים טורטייה קמח במרכז המחבת.
כאשר טורטיות מתחיל לנפח או ליצור בועות אוויר, להעיף אותו ולהפוך את החום עד בינוני נמוך. לנקב את בועות האוויר עם קצה סכין או את הקוצים של מזלג כדי להוציא אותם קצת.
מפזרים את החלק העליון של טורטייה עם שכבה דקה של גבינת מוצרלה מגוררת. ברגע שהגבינה נמסה בחצי הדרך, כפית על שכבה דקה של רוטב עגבניות, תוך שימוש בחלק האחורי של הכף כדי להתפשט על הגבינה.
מפזרים את החלק העליון של רוטב העגבניות עם קצת יותר גבינה.
הסר מחום ומכסה כדי להמיס גבינה: פעם הקצוות של טורטייה הם בראונינג, המציין כי החלק התחתון של טורטייה הוא מקבל נחמד וחום, להסיר את המחבת מהחום.
מכסים את החלק העליון של המחבת עם כיסוי במשך כדקה, כך הגבינה על גבי יכול להמיס עם החום שיורית מהמחבת.
מפזרים בזיליקום פרוס טרי.
הסר לצלחת לחתוך עם גלגל חיתוך פיצה או סכין חדה.