פיצה טורטייה עם בצל, פטריות, ריקוטה
פיצה טורטייה עם בצל, פטריות, ריקוטה דורש סביב 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 856 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 1 מנות. אם יש לכם גבינת ריקוטה, טורטיות קמח, גבינת אסיאגו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. פיצה פסטו וריקוטה טורטיה, פיצה עם ריקוטה, ארטישוק ובצל, ו פיצה קייל עם פטריות וריקוטה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מניחים מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור. מחממים התנור ל 232°.
מחממים 1 כף שמן זית במחבת קטנה על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את הבצל פרוס ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מתחיל להתרכך.
מוסיפים קמצוץ של סוכר וחומץ בלסמי, מבשלים עוד כמה דקות עד הבצל מתרככים היטב ושקופים.
מברשת מחבת גיליון טורטיות עם שמן זית:
מניחים טורטייה על כל תבנית אפייה ומברישים כל אחד בשמן זית.
מפזרים טורטיות עם גבינה, פטריות, בצל:
מפזרים כל טורטיה עם חצי כוס של גבינת Asiago גרוסה.
מוסיפים חתיכות של גבינת ריקוטה, 1/4 כוס לכל טורטייה.
מפזרים פטריות עם בצל מעט קרמל.
מניחים את סדיני האפייה בתנור.
אופים עד הקרום הוא פריך וחום בכל רחבי, על 10 דקות (הזמן משתנה, בהתאם לתנור), סיבוב מחבתות הסדין ולהחליף את עמדותיהם על המדפים באמצע הבישול כדי להבטיח אפילו אפייה.
חותכים עם חותך פיצה או סכין.