קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

פיצה טריקולור עם שמן בזיליקום

פיצה טריקולור עם שמן בזיליקום
אם יש לך מ 500 גרם של תערובת לחם ג'בטה, שמן זית, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. , שהוא מוצק. נסו פלפל אדום קלוי-פיצה עגבניות עם גבינת עיזים, בזיליקום ושמן צ'ילי אדום, פרושוטו ופיצת אגס עם קרום פיצה שמן זית רוזמרין, ו פיצה עגבניות קלויה עם בזיליקום טרי ורוטב פיצה תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום להגדרה הגבוהה ביותר שלה, על 240c / מאוורר 220c / גז
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
עצה את הלחם לערבב לתוך קערה גדולה, לשפוך מעל 125 מ " ל מים פושרים ושמן זית כף 1, ולאחר מכן לערבב היטב כדי בצק דביק. ללוש במשך כמה דקות, באמצעות כמה תערובת יבשה נוספת כדי לעצור את זה דבק.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לחםתערובת לחם
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים בקערה משומנת, מכסים במגבת תה ולהשאיר במקום חם במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בעוד הבצק עולה, לשים את השמן הנותר בבלנדר קטן עם רוב בזיליקום, ואז יז עד העלים קצוצים דק. לזרוק את האבוקדו במיץ לימון, ואז לקרוע את המוצרלה לחתיכות מחוספס. 3 שימוש קצת יותר של הלחם היבש לערבב כדי לעזור לך, לגלגל ולמתוח את הבצק החוצה מחוספס 25 x 30cm מלבן על תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
תערובת לחםתערובת לחם
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מברשת על שמן בזיליקום, לפזר עם מוצרלה ופרוסות עגבניות, ואז אופים עבור 10-12 דקות עד הבסיס הוא פריך והגבינה נמסה. כדי לשרת, לפזר עם פרוסות אבוקדו ועלי בזיליקום שנותרו, ואז מתבלים עם הקרקע טרי
מרכיבים שתצטרך
פרוסות אבוקדופרוסות אבוקדו
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
שמן בזיליקוםשמן בזיליקום
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman

יין מומלץ: סנג ' ובזה, יין ברברה, שיראז

סנג ' ובזה, יין ברברה ושיראז הם בחירה מצוינת לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה רוטב אדום יקרא יין אדום עם קצת חומציות, כגון barberan או sangiovese. תוסיף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז עם סירה. אתה יכול לנסות Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.