אם יש לך מ 500 גרם של תערובת לחם ג'בטה, שמן זית, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. , שהוא מוצק. נסו פלפל אדום קלוי-פיצה עגבניות עם גבינת עיזים, בזיליקום ושמן צ'ילי אדום, פרושוטו ופיצת אגס עם קרום פיצה שמן זית רוזמרין, ו פיצה עגבניות קלויה עם בזיליקום טרי ורוטב פיצה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום להגדרה הגבוהה ביותר שלה, על 240c / מאוורר 220c / גז
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
עצה את הלחם לערבב לתוך קערה גדולה, לשפוך מעל 125 מ " ל מים פושרים ושמן זית כף 1, ולאחר מכן לערבב היטב כדי בצק דביק. ללוש במשך כמה דקות, באמצעות כמה תערובת יבשה נוספת כדי לעצור את זה דבק.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לחם
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בעוד הבצק עולה, לשים את השמן הנותר בבלנדר קטן עם רוב בזיליקום, ואז יז עד העלים קצוצים דק. לזרוק את האבוקדו במיץ לימון, ואז לקרוע את המוצרלה לחתיכות מחוספס. 3 שימוש קצת יותר של הלחם היבש לערבב כדי לעזור לך, לגלגל ולמתוח את הבצק החוצה מחוספס 25 x 30cm מלבן על תבנית אפייה גדולה.
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מברשת על שמן בזיליקום, לפזר עם מוצרלה ופרוסות עגבניות, ואז אופים עבור 10-12 דקות עד הבסיס הוא פריך והגבינה נמסה. כדי לשרת, לפזר עם פרוסות אבוקדו ועלי בזיליקום שנותרו, ואז מתבלים עם הקרקע טרי
מרכיבים שתצטרך
פרוסות אבוקדו
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
שמן בזיליקום
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
סנג ' ובזה, יין ברברה ושיראז הם בחירה מצוינת לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה רוטב אדום יקרא יין אדום עם קצת חומציות, כגון barberan או sangiovese. תוסיף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז עם סירה. אתה יכול לנסות Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.