פיצה לבנה עם פטריות
פיצה לבנה עם פטריות דורש על 1 שעה ו -32 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 335 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמש גבינות איטלקיות, סוכר, שום מפילדלפיה מלוחים לבישול קרם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 83%. מתכונים דומים: פיצה לבנה עם פטריות, פיצה לבנה עם ברוקולי ופטריות, ו פיצה לבנה עם ברוקולי ופטריות.
הוראות
מוסיפים מים חמים לשילוב שמרים וסוכר בקערה גדולה; מערבבים.
בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים 3 כוסות קמח 3 כף. שמן עד תערובת מעורבב היטב ויוצר בצק רך.
מניחים על משטח עבודה זרועים קמח שנותר. ללוש בצק עד חלקה וגמיש; צורה לכדור.
מניחים בקערה גדולה נפרדת מוברש עם 1 כף. שמן; להפוך את הבצק. מכסים בניילון נצמד.
בואו לעלות במקום חם 1 שעה או עד הוכפל נפח.
בינתיים, לבשל בצל וסוכר הנותרים שמן במחבת בינונית על חום בינוני-נמוך 10 עד 12 דקות. או עד בצל הם קרמל, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים פטריות; מבשלים 5 דקות., ערבוב מדי פעם.
מחממים תנור ל 450 מעלות f. ספריי אפייה עם ספריי בישול; מפזרים קמח תירס. לטפוח בצק לתוך מלבן 13x9 אינץ ' על תבנית אפייה מוכנה.
מורחים עם קרם בישול; העליון עם תערובת ירקות, רוזמרין וגבינה מגורר.
אופים 10 עד 12 דקות. או עד הקרום הוא חום זהוב גבינה נמסה.