פיצה לחם בירה עוף באפלו
פיצה לחם בירה עוף באפלו יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 460 קלוריות. אם יש לכם סוכר, שמן זית, עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו פיצה לחם צרפתי עוף באפלו, לחם בירה צ'דר באפלו ומילוי בייקון, ו לחם בירה פיצה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 232°. בקערה בינונית, לערבב 1 כוס הקמח, הסוכר, שמרים, אבקת אפייה ומלח. מערבבים 3/4 כוס בירה ואת השמן. הכה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות גבוהה 1 דקה. מערבבים הנותרים 1 כוס קמח כדי להפוך את הבצק רך.
על משטח מקומח קלות, ללוש בצק עד חלקה ואלסטית, על 5 דקות. כיסוי; תן לנוח 30 דקות.
תרסיס גיליון עוגיות גדול עם ספריי בישול. על גיליון עוגיות, לחץ על הבצק לתוך מלבן 14x10 אינץ'; זין עם מזלג.
אופים על 10 דקות או עד הקצוות רק מתחילים להפוך חום.
בעוד הקרום הוא אפייה, בקערה בינונית, לערבב רוטב כנף, 2 כפות בירה וחמאה מומסת.
מוסיפים עוף, וזורקים למעיל.
הסר את הקרום מהתנור. בקערה קטנה, מערבבים מוצרלה גרוסה וגבינות פרובולון.
מפזרים קרום עם 1 כוס של תערובת הגבינה. למעלה עם תערובת עוף; מפזרים הנותרים 1 תערובת גבינה כוס והגבינה הכחולה. חזור לתנור; אופים 8 עד 10 דקות או עד גבינה מותכת וקרום הוא חום זהוב עמוק.