פיצה מרגריטה וופל
מרגריטה פיצן וופל היא מנה ים תיכונית עיקרית. , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-2 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -26 גרם חלבון , 25 גרם שומן , ובסך הכל 548 קלוריות . מתכון זה אהוב על 10 אוכלים וטבחים. אם יש לכם פרמזן, שום, בצק פיצה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 43% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון ביס פיצה וופל , גבינה בגריל פפרוני וופל , ובישול עם ילדים: כיסי פיצה וופלים ובחירות מזון בריא .
הוראות
מערבבים יחד את העגבניות, 1 כף שמן זית, המלח, הבזיליקום והשום.
הניחו בטמפרטורת החדר כדי לתת לטעמים זמן להתמזג, כשעה.
מחממים מגהץ וופל לבינוני-גבוה. מפדרים קלות משטח עבודה נקי בקמח ומרדדים מחצית מבצק הפיצה לעיגול בגודל 6 אינץ' (או לגודל המקסימלי שמגהץ הוופל שלכם יכול להתאים).
מברישים צד אחד בשמן זית ומניחים עם הצד המשומן כלפי מטה על מגהץ הוופל, ואז מברישים את הצד השני בשמן. סוגרים את המגהץ (לא דוחפים למטה) ומבשלים עד להזהבה ומבושלת, 4 עד 6 דקות. חוזרים על הפעולה עם הבצק הנותר.
בינתיים מחממים את רוטב העגבניות במיקרוגל עד שהוא חם.
מורחים כל פיצה בחצי מהרוטב ובחצי מהמוצרלה.
הנח פיצה אחת בחזרה על מגהץ הוופל והחזק את החלק העליון של המגהץ רק מעל הגבינה עד להמסה, 1 עד 2 דקות.
מוציאים ומקשטים בעלי בזיליקום, מזלפים שמן זית ומפזרים פרמזן. חזור על הפעולה עם הפיצה השנייה.
חותכים את הפיצות לפרוסות בעזרת סכין גדולה או חותכן פיצה ומגישים.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה הם אפשרויות נהדרות עבור פיצה מרגריטה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. ה-Giacomo Mori Chianti עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![ג'אקומו מורי קיאנטי]()
ג'אקומו מורי קיאנטי
צבע סגול, אף של דובדבנים שחורים וסחי. גוף בינוני, מתוק ונקי בטעימה הראשונה, יש לפתוח לאחר 2-3 שנים.