פיצה מרגריטה נפוליטנית
פיצה מרגריטה נפוליטנית עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 60 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 1868 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לך שמרים עוגה, מלח ים, מלח ים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמרים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שמרים אוכמניות כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו פיצה מרגריטה עם רוטב פיצה עגבניות קלוי, פיצה מרגריטה, ו פיצה מרגריטה (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: פיצה סטון ופיצה פיל
מניחים אבן פיצה על המדף התחתון של התנור, מסירים את המדפים האחרים, מחממים ל-500 מעלות F.
באמצעות טחנת מזון, לטחון את העגבניות לתוך קערה (או דופק במעבד מזון עד pureed גס.) מתבלים במלח ים ומניחים בצד.
מאוד קל אבק משטח עבודה עם קצת קמח. ממלאים קערה בינונית בקמח ומפרשים אותה לשכבה זוגית רחבה. זרוק את הבצק על הקמח בקערה, ולהפוך אותו פעם אחת בקערה כדי לייפות אותו קלות. על משטח העבודה, באמצעות קצות האצבעות, לחץ על הבצק בכל רחבי לשטח אותו. הפוך אותו ולחץ על כל פני השטח שוב. הפוך אותו עוד פעם אחת וחזור. לחץ על הבצק עם האצבעות שוב ושוב בצד אחד ביד אחת, ועם היד השנייה, לאט לסובב את הבצק בכיוון השעון על משטח העבודה. המשך לדחוף ולסובב את הבצק כדי לשטח ולמתוח את הבצק.
הרם את הבצק וזרוק אותו הלוך ושוב בין כפות הידיים עד שהוא מתחיל למתוח, יוצר דיסק מחוספס, ונעשה דק יותר. מניחים את הבצק על הידיים, תוחבים את האצבעות פנימה, ומושכים בעדינות את פרקי האצבעות לעבר הקצה החיצוני של הבצק. המשך, סיבוב הבצק כמו שאתה הולך, עד שהוא כ 10 אינץ ' בקוטר. לעבוד לאט, המאפשר את המשקל של הבצק עצמו למתוח ולא להכריח אותו או שזה ייקרע ויכול להפוך את הקרום לעיס מדי.
אבק משטח העבודה עם קצת יותר קמח ולהגדיר את הקרום בחזרה למטה. לחץ אותו עם האצבעות שלך ולמשוך אותו בעדינות בקצוות אפילו את המעגל. באמצעות מצקת קטנה, להפיץ באופן שווה על 1/4 כוס רוטב עגבניות על פני השטח של הבצק, משאיר גבול 1/2 אינץ ' סביב הקצה. פזר את חתיכות המוצרלה מהמרכז החוצה, משאיר מקום בין הגבינה. לקרוע את עלי הבזיליקום לשניים ולפזר את החתיכות על הפיצה.
קמח קל קליפת פיצה ומניח אותו על משטח העבודה בקצה קרום הפיצה הקרוב אליך. הפעל את האצבעות סביב הפרמטר החיצוני של הקרום כדי לשחרר את כל הקצוות שעשויים להיות תקועים (ולוודא שהבצק אינו תקוע על הדלפק בכל מקום במרכז). בעדינות לתפוס את הבצק בשעה 5 ו 7 תנוחות השעה ובאחת, תנועה מהירה, למשוך את הפיצה על הקליפה. השתמש באצבעות שלך כדי למשוך וליישר את הקרום עד עגול.
פתח את דלת התנור. מניחים את החלק הקדמי של הקליפה על הקצה האחורי של אבן הפיצה. לנער את הקליפה בקלילות רבה כדי לוודא שהבצק אינו תקוע ויגלוש. מחזיקים את הקליפה בזווית של 45 מעלות, מנענעים אותה עד שהפיצה מתחילה להחליק; ברגע שהיא מגיעה לקצה הקליפה, מנערים אותה קלות כמה פעמים, ואז מושכים את הקליפה החוצה בתנועה מהירה אחת כדי להפיל את הפיצה על האבן החמה. מיד לסגור את דלת התנור ומבשלים עד הקרום מתחיל לחרוך על הקרקעית וקצוות גבינה נמס תוסס, תוסס, 8 עד 10 דקות.
השתמש בקליפה כדי להסיר את הפיצה; להחליק אותו על קרש חיתוך. חותכים עם גלגל פיצה ומגישים מיד.
שים את השמרים בכוס מדידה להמיס אותו כ 1/2 כוס המים. בקערה גדולה, להמיס את המלח במים הנותרים.
מוסיפים כ 1/2 כוס הקמח לתמיסת המים המלוחים ומוסיפים את תערובת השמרים. השתמש באצבעות שלך כדי לערבב היטב.
מוסיפים את הקמח הנותר ומערבבים עם הידיים עד שהוא יוצר בצק.
מעבירים את הבצק למשטח מקומח.
כדי ללוש את הבצק, לתפוס את הצדדים עם האצבעות שלך ולמשוך אותו מעל עצמו למרכז. באמצעות הכדורים של הידיים שלך, לחץ על הבצק בחוזקה במרכז. חזור, מושך את הבצק מן הצדדים החיצוניים פנימה, לחץ עליו מהר מהקצה פנימה. עבודה במהירות תעזור למנוע ממנו דבק. המשך ללוש את הבצק עד שהוא חלק מאוד למגע, וקפיץ בחזרה כאשר לחוץ, 15 עד 20 דקות. לעצב את הבצק לכדור, למקם אותו בקערה נקייה, ולכסות בניילון נצמד.
תן את הבצק לעלות במשך 2 שעות, ולאחר מכן לחלק לארבעה מנות 9 אונקיות. ליצור את המנות לתוך כדורים. מכסים את הבצק במגבת ולתת לעלות בטמפרטורת החדר במשך 6 שעות.