פיצה מרגריטה נפוליטנית עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 60 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 1868 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לך שמרים עוגה, מלח ים, מלח ים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמרים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שמרים אוכמניות כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו פיצה מרגריטה עם רוטב פיצה עגבניות קלוי, פיצה מרגריטה, ו פיצה מרגריטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: פיצה סטון ופיצה פיל
ציוד שתשתמש בו
פיצה סטון
2
מניחים אבן פיצה על המדף התחתון של התנור, מסירים את המדפים האחרים, מחממים ל-500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
פיצה סטון
תנור
3
באמצעות טחנת מזון, לטחון את העגבניות לתוך קערה (או דופק במעבד מזון עד pureed גס.) מתבלים במלח ים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים
עגבנייה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
4
מאוד קל אבק משטח עבודה עם קצת קמח. ממלאים קערה בינונית בקמח ומפרשים אותה לשכבה זוגית רחבה. זרוק את הבצק על הקמח בקערה, ולהפוך אותו פעם אחת בקערה כדי לייפות אותו קלות. על משטח העבודה, באמצעות קצות האצבעות, לחץ על הבצק בכל רחבי לשטח אותו. הפוך אותו ולחץ על כל פני השטח שוב. הפוך אותו עוד פעם אחת וחזור. לחץ על הבצק עם האצבעות שוב ושוב בצד אחד ביד אחת, ועם היד השנייה, לאט לסובב את הבצק בכיוון השעון על משטח העבודה. המשך לדחוף ולסובב את הבצק כדי לשטח ולמתוח את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
בצק
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
הרם את הבצק וזרוק אותו הלוך ושוב בין כפות הידיים עד שהוא מתחיל למתוח, יוצר דיסק מחוספס, ונעשה דק יותר. מניחים את הבצק על הידיים, תוחבים את האצבעות פנימה, ומושכים בעדינות את פרקי האצבעות לעבר הקצה החיצוני של הבצק. המשך, סיבוב הבצק כמו שאתה הולך, עד שהוא כ 10 אינץ ' בקוטר. לעבוד לאט, המאפשר את המשקל של הבצק עצמו למתוח ולא להכריח אותו או שזה ייקרע ויכול להפוך את הקרום לעיס מדי.
מרכיבים שתצטרך
קרום
בצק
6
אבק משטח העבודה עם קצת יותר קמח ולהגדיר את הקרום בחזרה למטה. לחץ אותו עם האצבעות שלך ולמשוך אותו בעדינות בקצוות אפילו את המעגל. באמצעות מצקת קטנה, להפיץ באופן שווה על 1/4 כוס רוטב עגבניות על פני השטח של הבצק, משאיר גבול 1/2 אינץ ' סביב הקצה. פזר את חתיכות המוצרלה מהמרכז החוצה, משאיר מקום בין הגבינה. לקרוע את עלי הבזיליקום לשניים ולפזר את החתיכות על הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי
רוטב עגבניות
מוצרלה
גבינה
קרום
בצק
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מצקת
7
קמח קל קליפת פיצה ומניח אותו על משטח העבודה בקצה קרום הפיצה הקרוב אליך. הפעל את האצבעות סביב הפרמטר החיצוני של הקרום כדי לשחרר את כל הקצוות שעשויים להיות תקועים (ולוודא שהבצק אינו תקוע על הדלפק בכל מקום במרכז). בעדינות לתפוס את הבצק בשעה 5 ו 7 תנוחות השעה ובאחת, תנועה מהירה, למשוך את הפיצה על הקליפה. השתמש באצבעות שלך כדי למשוך וליישר את הקרום עד עגול.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קרום
קמח לכל מטרה
8
פתח את דלת התנור. מניחים את החלק הקדמי של הקליפה על הקצה האחורי של אבן הפיצה. לנער את הקליפה בקלילות רבה כדי לוודא שהבצק אינו תקוע ויגלוש. מחזיקים את הקליפה בזווית של 45 מעלות, מנענעים אותה עד שהפיצה מתחילה להחליק; ברגע שהיא מגיעה לקצה הקליפה, מנערים אותה קלות כמה פעמים, ואז מושכים את הקליפה החוצה בתנועה מהירה אחת כדי להפיל את הפיצה על האבן החמה. מיד לסגור את דלת התנור ומבשלים עד הקרום מתחיל לחרוך על הקרקעית וקצוות גבינה נמס תוסס, תוסס, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
בצק
ציוד שתשתמש בו
פיצה סטון
תנור
9
השתמש בקליפה כדי להסיר את הפיצה; להחליק אותו על קרש חיתוך. חותכים עם גלגל פיצה ומגישים מיד.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
10
שים את השמרים בכוס מדידה להמיס אותו כ 1/2 כוס המים. בקערה גדולה, להמיס את המלח במים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
מים
שמרים
מלח
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
קערה
11
מוסיפים כ 1/2 כוס הקמח לתמיסת המים המלוחים ומוסיפים את תערובת השמרים. השתמש באצבעות שלך כדי לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
מים
שמרים
מלח
12
מוסיפים את הקמח הנותר ומערבבים עם הידיים עד שהוא יוצר בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
13
מעבירים את הבצק למשטח מקומח.
מרכיבים שתצטרך
בצק
14
כדי ללוש את הבצק, לתפוס את הצדדים עם האצבעות שלך ולמשוך אותו מעל עצמו למרכז. באמצעות הכדורים של הידיים שלך, לחץ על הבצק בחוזקה במרכז. חזור, מושך את הבצק מן הצדדים החיצוניים פנימה, לחץ עליו מהר מהקצה פנימה. עבודה במהירות תעזור למנוע ממנו דבק. המשך ללוש את הבצק עד שהוא חלק מאוד למגע, וקפיץ בחזרה כאשר לחוץ, 15 עד 20 דקות. לעצב את הבצק לכדור, למקם אותו בקערה נקייה, ולכסות בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
15
תן את הבצק לעלות במשך 2 שעות, ולאחר מכן לחלק לארבעה מנות 9 אונקיות. ליצור את המנות לתוך כדורים. מכסים את הבצק במגבת ולתת לעלות בטמפרטורת החדר במשך 6 שעות.