פיצה עגבניות אספרגוס ושזיף
אספרגוס ופיצת עגבניות שזיף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 928 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 81 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם חניתות אספרגוס, שמן זית, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו פיצה עגבניות מיובשות ואספרגוס, עוף בגריל, אספרגוס, ופיצה פטריות עם ציפוי פיצה Blackbird מאפייה, ו Plum Mascarpone ופיצה Streusel (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
לקצץ קצוות קשים את אספרגוס, עוזב 4 או 5 אינץ ' ארוך מכרז צמרות של חניתות.
מניחים צמרות במחבת קטנה ב 1/2 אינץ ' של מים רותחים. מכסים את המחבת ואת אספרגוס קיטור במשך 2 דקות. הפעל אספרגוס מתחת למים קרים לנקז היטב.
חותכים חניתות לחתיכות 1 אינץ ' באלכסון.
מורחים foccacia עם שכבה דקה של רוטב פסטו. נקודה העליון של פיצה פאי עם גבינת פונטינה קוביות.
מוסיפים פיזור של אספרגוס קצוץ ועגבניות שזיפים חתוכות לקוביות.
אופים ישירות על מתלה התנור או על מחבת פיצה מחוררת.
אופים פשטידת פוקצ ' יה במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש על מתלה באמצע או, עד שהגבינה נמסה וקצוות הפיצה שלך הם בצבע זהב פריך וכהה.
מערבבים בזיליקום, צנוברים ושום במעבד מזון עם רסס של שמן זית. להתמזג בגסות, לעצור מעת לעת כדי לגרד את הצדדים.
מניחים בקערה קטנה, ומערבבים את שמן הזית הנותר (לפי הצורך), פרמזן ופלפל, לפי הטעם.