קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות72
מגזין

פיצה עגבניות אספרגוס ושזיף

פיצה עגבניות אספרגוס ושזיף
אספרגוס ופיצת עגבניות שזיף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 928 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 81 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם חניתות אספרגוס, שמן זית, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו פיצה עגבניות מיובשות ואספרגוס, עוף בגריל, אספרגוס, ופיצה פטריות עם ציפוי פיצה Blackbird מאפייה, ו Plum Mascarpone ופיצה Streusel (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
לקצץ קצוות קשים את אספרגוס, עוזב 4 או 5 אינץ ' ארוך מכרז צמרות של חניתות.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
4
מניחים צמרות במחבת קטנה ב 1/2 אינץ ' של מים רותחים. מכסים את המחבת ואת אספרגוס קיטור במשך 2 דקות. הפעל אספרגוס מתחת למים קרים לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
חותכים חניתות לחתיכות 1 אינץ ' באלכסון.
6
מורחים foccacia עם שכבה דקה של רוטב פסטו. נקודה העליון של פיצה פאי עם גבינת פונטינה קוביות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
פסטופסטו
מורחיםמורחים
7
מוסיפים פיזור של אספרגוס קצוץ ועגבניות שזיפים חתוכות לקוביות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שזיףעגבניות שזיף
אספרגוסאספרגוס
8
אופים ישירות על מתלה התנור או על מחבת פיצה מחוררת.
ציוד שתשתמש בו
מחבת פיצהמחבת פיצה
תנורתנור
9
אופים פשטידת פוקצ ' יה במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש על מתלה באמצע או, עד שהגבינה נמסה וקצוות הפיצה שלך הם בצבע זהב פריך וכהה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מערבבים בזיליקום, צנוברים ושום במעבד מזון עם רסס של שמן זית. להתמזג בגסות, לעצור מעת לעת כדי לגרד את הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
צנובריםצנוברים
שוםשום
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
11
מניחים בקערה קטנה, ומערבבים את שמן הזית הנותר (לפי הצורך), פרמזן ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
פרמזןפרמזן
פלפלפלפל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo