פיצה עוף ברביקיו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מנגל עוף Pizzan. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 678 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 21 דקות. אם יש לכם בצק פיצה, קציצות עוף, תפוח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו המרינדה עוף ברביקיו הטוב ביותר, עוף צ'דר מנגל, ו סלט קצוץ עוף ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר גריל לבישול ישיר מעל חום בינוני גבוה. באח שמן כאשר מוכן להתחיל לבשל.
מברישים עוף בשמן צמחי, מתבלים במלח ופלפל.
מניחים עוף על הגריל ומבשלים עד לסיום, כ 2 דקות לכל צד. כאשר נעשה, לחתוך לחתיכות 1 אינץ', מילואים.
לרסס גיליון עוגיות חד פעמי מחורר עם ספריי בישול nonstick. בזהירות להסיר בצק פיצה מפחית. פרוס בצק ומניח על גיליון עוגיות על הגריל.
בואו לבשל 2 דקות ולהפוך את הפיצה.
מורחים רוטב ברביקיו על פיצה עוזב גבול 1 אינץ'. הבא, למעלה עם גבינת מוצרלה, תפוחים חתוכים לקוביות, עוף, וחתיכות בייקון.
מכסים במכסה גריל ומבשלים 5 דקות עד שהגבינה נמסה ותוססת.