פיצה עוף ברביקיו של וולפגנג פאק
פיצה עוף ברביקיו של וולפגנג פאק עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 5 מנות עם 216 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, פלפלים, פטרוזיליה שטוחה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זה מושלם עבור יום האב. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. הציון הזה מוצק. נסו פיצה עוף ברביקיו של וולפגנג פאק, מדבקת הסיר של וולפגנג פאק, ו הליבוט אפוי-לה וולפגנג פאק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית במחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה. מטגנים פלפלים צהובים ואדומים למשך 2 דקות; מניחים בצד.
מרדדים בצק פיצה לסיבוב בגודל 15 אינץ ' על משטח מקומח קלות; מעבירים לתבנית אפייה ומעליהם גבינת מוצרלה, גבינת פונטינה ופלפלים מוקפצים.
אופים בחום של 500 עד שהקרום מזהיב (כ -12 דקות). לזרוק עוף עם רוטב ברביקיו. לפני ההגשה, פיצה העליון עם תערובת עוף ומפזרים מלח, פלפל ופטרוזיליה.