הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם חמאת בוטנים, מים, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחמאת הבוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חמאת בוטנים שיבולת שועל עוגיות שוקולד צ'יפס כקינוח. עם כפית נסו פיצה קליפורניה פיצה מטבח תאילנדי עוף פיצה, פיצה עוף תאילנדית, ו פיצה עוף תאילנדית (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את החומרים למעט מים רותחים לתוך bowl.It יהיה סופר עבה וטעים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
2
שים את הרוטב לסיר ולתת לו לבשל דרך עד שהוא חם. זה הולך להיות ממש עבה וכאן המים הרותחים נכנסים. אני מוסיף מספיק מים חמים כדי לקבל את זה העקביות שאני רוצה שזה יהיה.פורסים את הירקות ומגררים את הגזרים. פורסים את הלימונים כדי לסחוט על הפיצה כאשר הוא סיים בישול.
מרכיבים שתצטרך
3
מרדדים את בצק הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
4
מורחים חלק מהרוטב על קרום הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הירקות והגבינה. השאר את הכוסברה והלימונים כבויים עד שהפיצה מבושלת.
מרכיבים שתצטרך
6
אופים בתנור 500 מעלות שחומם מראש במשך לפחות 30 דקות. זה הסוד לקרום פריך.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי די.או. סי. ג ' י (באנגלית: Spalletti Chianti D. O. C. G) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.