פיצה עם בצל קרמל, פטה וזיתים
פיצה עם בצל מקורמל, פטה וזיתים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 365 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך שמן זית, קמח תירס, זיתים kalamatan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קמח התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קמח תירס כקינוח. נסו פיצה קלה עם עגבניות מיובשות, בצל מקורמל, זיתים ופירורי לחם (טבעוני), פרד פוקצ'ה עם בצל קרמל וזיתים, ו עוף עם זיתים, בצל מקורמל ומרווה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים וסוכר במים חמים בקערה קטנה, ולתת לעמוד 5 דקות. מערבבים במים קרים, חלב ושמן זית. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מניחים קמח 1/4 כפית מלח במעבד מזון, ודופק 2 פעמים או עד מעורבב. עם מעבד על, לאט להוסיף תערובת שמרים דרך מצנח מזון, ולעבד עד הבצק יוצר כדור. בצק תהליך דקה נוספת. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ללוש קלות 4 עד 5 פעמים.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. מכסים את הבצק, ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 15 דקות.
מגלגלים בצק למעגל של 14 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מניחים בצק על מחבת פיצה 15 אינץ ' או תבנית אפייה מפוזרת בקמח תירס.
מערבבים בצל מקורמל, 1/4 כפית מלח, פלפל ושום.
מורחים תערובת בצל על בצק.
מפזרים פטה וזיתים על תערובת בצל.
אופים ב 450 במשך 18 דקות או עד השחמה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castellani קיאנטי Annata. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo