פיצה עם עגבניות, אספרגוס ובזיליקום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פיצה עם עגבניות, אספרגוס, בזיליקום. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 318 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו אספרגוס חתוך באלכסון, פסטו מסחרי, מראש מגורר חלק-גבינת מוצרלה רזה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: פיצה עם עגבניות טריות ובזיליקום, פיצה עם נקניק, עגבניות ובזיליקום, ו כן, ניחשת נכון! פיצה קפרזה עם עגבניות ובזיליקום.
הוראות
אספרגוס קיטור, מכוסה, 2 דקות או עד פריך-מכרז. יש לשטוף תחת מים זורמים קרים; לנקז היטב, להתייבש עם מגבות נייר.
מניחים קרום פיצה על מחבת פיצה ungreased או תבנית אפייה. קל קרום פיצה מעיל עם ספריי בישול.
מורחים פסטו באופן שווה על פני הקרום. מסדרים עגבניות ואספרגוס מעל פסטו.
אופים ב 450 במשך 15 דקות או עד גבינה נמסה פיצה מחוממת היטב.
הסר מהתנור, ומפזרים בזיליקום.
חותכים ל 8 פרוסות, ומגישים מיד.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.