פיצה עם עומס גבינה
גבינת עומס Pizzan הוא מזון ידידותי וצמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 444 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך רוטב פיצה, גבינת צ'דר, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תערובת ביסקוויק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שוקולד צ'יפס ביסוויק קלות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו עומס יתר, עוגיות שוקולד בעומס יתר, ו מאפינס עומס אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
העבר מדף תנור למיקום הנמוך ביותר; תנור חום 232°. spray 12 אינץ פיצה פאן עם ספריי בישול.
בקערה בינונית, מערבבים תערובת ביסקוויק, מים חמים ושמן עם מזלג עד צורות בצק רך; להכות במרץ 20 משיכות.
באמצעות ידיים מקורנות קלות, טפיחה או לחץ על הבצק בתחתית ו-1 אינץ ' על צד של מחבת פיצה.
מניחים 1/2 כוס צ ' דר מגורר לאורך קצה הבצק. מקפלים קצה 1 אינץ ' של בצק מעל ומסביב גבינה; לחץ לאטום.
מורחים רוטב פיצה על קרום אפוי חלקית.
מפזרים את גבינת המוצרלה, את שארית 1/2 כוס הצ ' דר וזיתים שחורים.
מפזרים עלי אורגנו על כל הפיצה.
אופים 9 עד 12 דקות יותר או עד הקרום הוא חום זהוב גבינה מותכת.