פיצה פיתה בצל
פיצה פיתה בצל יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. זה הר ד ' אובר יש 240 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 2 . זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מ טעם הבית דורש גבינה, חמאה, גבינת קוטג'ובצל. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 26%. מתכונים דומים: נקי לאכול בצל פטריות ופיצה פיתה שוויצרית, פיצה פיטה, ו פיצה פיטה.
הוראות
במחבת קטנה מבשלים בצל בחמאה על אש נמוכה 20-25 דקות או עד להזהבה, תוך ערבוב מדי פעם. בינתיים מניחים פיתות על תבנית לא משומנת.
אופים בחום של 350 כ 8-10 דקות או עד להשחמה קלה.
במעבד מזון שלבו גבינת קוטג ' וגבינה כחולה; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
מורחים על פיתות; מעל בצל.
אופים 3-5 דקות יותר או עד לחימום.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא תווית צהובה של ווב קליקוט ברוט עם שקית מתנה איזותרמית. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 70 דולר.
![ווב קליקוט צהוב תווית ברוט עם שקית מתנה איזותרמית]()
ווב קליקוט צהוב תווית ברוט עם שקית מתנה איזותרמית
התיק האיזותרמי השומר על בקבוק תווית צהובה קר עד שעתיים. את מתנה מושלמת כמו זה מאוד תכליתי ויכול להיות מקופל ונשא בתיק שלך!בית שמפניה נשפט בסופו של דבר על איכות הברוט הלא עתיק שלו. זה בייצור של יין כזה כי האמנות האמיתית של מיזוג שמפניה מגלה את עצמה.זוהי אמנות שבה בית ווב קליקוט מצטיין. התווית הצהובה של ברוט שלנו משקפת את הכרמים המעולים שבבעלותנו ואת האופי העקבי של סגנון הבית שלנו.הדומיננטיות של פינו נואר מספקת את המבנה שהוא כל כך טיפוסי קליקוט, בעוד מגע של פינו מיוניר מסכם את התערובת. שרדונה מוסיפה את האלגנטיות והעדינות החיוניות ביין מאוזן לחלוטין.