פיצה פפרוני
פיצה פפרוני יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 343 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוטב פיצה בבקבוק, פטריות קרמיני, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 38%. מתכונים דומים: פיצה פפרוני עם קציץ פיצה חום, פיצה פפרוני עם מחבת, ו פיצה פפרוני מטבל.
הוראות
מניחים מדף תנור 1 בעמדה האמצעית.
מניחים מדף אחר בעמדה הנמוכה ביותר. מחממים תנור ל 50
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים פטריות פרוסות למחבת, ומטגנים 5 דקות או עד שהלחות מתאדה.
מניחים בצק על תבנית אפייה ללא מסגרת מפוזרת עם 1 כף קמח תירס. לחץ על הבצק לתוך מעגל 12 אינץ '(בערך 1/4 אינץ'). קצוות Crimp של בצק עם אצבעות כדי ליצור גבול 1/2 אינץ'.
אופים על מדף התנור הנמוך ביותר ב 500 במשך 8 דקות.
מורחים רוטב פיצה בסיסי בשכבה זוגית מעל הקרום לגבול. רוטב עם פטריות.
מפזרים פטריות באופן שווה עם מוצרלה ופרמזן. סדר פפרוני בשכבה זוגית על גבי גבינה.
אופים על מתלה באמצע 10 דקות נוספות או עד הקרום הוא חום זהוב גבינה נמס.