פיצה פרובנס
פיצה פרובנס פריך דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-18 מנות. מנה אחת מכילה 174 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לכם בצק פיצה, טורקיה, לבבות ארטישוק במרינדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. נסו פיצה Provencal, פרובנס פיצה, ו קציץ חזיר פריך (מתכונים דומים).
הוראות
פרוס בצק פיצה, ולחץ לתחתית מחבת משומנת 13 - x 9 - x 2-inch. תניח בצד.
סכין מיקום להב בקערה מעבד מזון; להוסיף בזיליקום, 1/2 כוס גבינת פרמזן, 1/3 כוס אגוזי מלך, ושום. תהליך 1 דקה או עד חלקה, גירוד הצדדים של קערת המעבד פעם אחת. עם ריצת המעבד, יוצקים שמן זית דרך מצנח מזון בזרם איטי ויציב עד בשילוב.
מורחים תערובת בזיליקום על בצק פיצה, משאירים גבול 1/2 אינץ ' על כל הצדדים.
מפזרים גבינת מוצרלה, טורקיה, פלפל אדום, ארטישוק, נשאר 1/4 גבינת פרמזן כוס, ונותר 1/3 אגוזי מלך כוס.
אופים, חשוף, ב 425 במשך 30 דקות או עד הקרום הוא זהב גבינה נמס.