פיצה פרובנס פריך דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-18 מנות. מנה אחת מכילה 174 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לכם בצק פיצה, טורקיה, לבבות ארטישוק במרינדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. נסו פיצה Provencal, פרובנס פיצה, ו קציץ חזיר פריך (מתכונים דומים).
הוראות
1
פרוס בצק פיצה, ולחץ לתחתית מחבת משומנת 13 - x 9 - x 2-inch. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
סכין מיקום להב בקערה מעבד מזון; להוסיף בזיליקום, 1/2 כוס גבינת פרמזן, 1/3 כוס אגוזי מלך, ושום. תהליך 1 דקה או עד חלקה, גירוד הצדדים של קערת המעבד פעם אחת. עם ריצת המעבד, יוצקים שמן זית דרך מצנח מזון בזרם איטי ויציב עד בשילוב.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי רזרב Poggio Reale עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.