פיצה צמחונית ביתית
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו פיצה צמחונית ביתית. מתכון זה מכין 6 מנות עם 339 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בערך 2 שעות ו -25 דקות. גשו לסופר וקנו שום, מים חמים, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון סופר ספונקולרי של 84%. נסו פעוט: פיצה ביתית עם פנים צמחוניות, תוצרת בית רך פטריות פיצה בצק ולהעתיק חתול רך פיצה קרקעית, ו תוצרת בית רך פטריות פיצה בצק ולהעתיק חתול רך פיצה קרקעית עבור מתכונים דומים.
הוראות
מפזרים שמרים על מים חמים בקערה קטנה. המים צריכים להיות לא יותר מ 100 מעלות צלזיוס (40 מעלות צלזיוס).
בואו לעמוד במשך 5 דקות עד שמרים מתרכך ומתחיל ליצור קצף שמנת.
מנפים קמח, סוכר, 1 כף אורגנו ו -1 כפית מלח לקערה גדולה.
מערבבים ביצה ושמן לחומרים יבשים; מערבבים פנימה תערובת שמרים. כאשר הבצק משך יחד, להפוך על משטח מקומח קלות ולשים עד חלקה וגמישה, כ 8 דקות. משמנים קלות קערה גדולה, ואז מניחים בצק בקערה והופכים לציפוי בשמן. מכסים בבד בהיר ומניחים לתפוח במקום חמים (80 עד 95 מעלות פרנהייט (27 עד 35 מעלות צלזיוס)) עד להכפלת הנפח, בערך 1 שעה.
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס (235 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית עם נייר אפייה.
מבשלים ומערבבים קוביות עגבניות, רסק עגבניות, בצל, 1 כף אורגנו, שום, אבקת בצל, 1 כפית מלח ופלפל בסיר על אש בינונית. מבשלים עד שהרוטב מסמיך, 15 עד 20 דקות.
אגרוף בצק והפוך אותו למשטח מקומח קלות. השתמש בסכין כדי לחלק את הבצק לשני חלקים שווים-אל תקרע. מעצבים בצק לסיבובים ומניחים לנוח 10 דקות. יוצרים בצק למלבנים ומניחים על תבנית אפייה מוכנה. כף רוטב עגבניות מעל בצק.
מפזרים 1 1/4 כוס גבינת מוצרלה; מעליו פלפל, בצל ופטריות.
מפזרים מעל 1/4 כוס גבינת מוצרלה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהקרום משחים ופריך והגבינה נמסה, 20 עד 25 דקות.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה הם בחירה מצוינת לפיצה. היין הטוב ביותר עבור פיצה תלוי תוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם קצת חומציות, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז יותר עם סירה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא אוסף טייטינגר טייטינגר מאת סבסטיאו סלגאדו. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -320 דולר.
![אוסף טייטינגר טייטינגר מאת סבסטיאו סלגאדו]()
אוסף טייטינגר טייטינגר מאת סבסטיאו סלגאדו
ניחוחות פרחוניים עזים להפליא,עם עקבות של יערה, צימוקים נדיבים, פירות חמים ודבש ושזיפים ירוקים. טעמים טריים, לא גמישים וגמישים עוזרים לאיזון ועושר היין.עשוי מענבי שרדונה ופינו נואר נבחרים הגדלים במיקרו אקלים המשובח ביותר בשמפניה. שרדונה נקטף מגרנד קרו של סי קאסטה דה בלאנס ופינו נואר מגיע מגרנד קרוס של מונטיין דה ריימס וקצה של ואל טוסה דה לה מרן.לאחר הקציר, ענבים נלחצים מיד בבתי העיתונות בכרמים. לחיצה ראשונה היא רק מיץ המשמש יין זה. התערובת היא לאחר התספוגה הראשונית, הקובוטה הסופית משלימה את התספוגה המשנית בבקבוק במרתפים הקרים של טייטינגר.על סבסטיולו סלגדוסבסטיולו סלגאדו נולד בשנת 1944 באיימור סקלס, ברזיל. הוא גדל במשפחה של שמונה ילדים בחווה של הוריו, והוא התלהב מהעולם הטבעי שסביבו, מהטיולים ביער, מביטים מהגבעות ומקשיבים לרכבות שהובילו את המינרלים המקומיים. לאחר שלמד כלכלה בבית הספר, החליט סבסטופולו לשנות קריירה ולהיות צלם, תוך התמקדות באהבתו לטבע. תצלומיו של סבסטיולו סלגאדו מבטאים טרגדיות אנושיות וסביבתיות, וית ' תמיד מצליחה למצוא יופי יוצא דופן, ובכך מציעה ניצוץ של תקווה. עבודתו מתמקדת במגוון הביולוגי של כדור הארץ, ומדגישה את מה שלא השתנה על ידי בני אדם. התצלום שנבחר לאוסף טייטינגר הוא הצהרה על מה הכי אוניברסלי ומקורי: חיים, פשוטים ושלווים.