פיצה צמחונית מגניבה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל Veggie מגניב Pizzan. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 259 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך גבינת שמנת, מיונז, שמיר עשב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 10%. נסו פיצה צמחונית, פיצה צמחונית, ו פשטידת פיצה צמחונית מאוד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
במחבת משומנת קלות 9x13 אינץ 'או 13 אינץ' עגול פיצה אבן, לסדר את הבצק רול הסהר בשכבה אחת. צובטים יחד את קצוות הבצק.
אופים במשך 12 דקות, או עד שהוא הופך קרום חום זהוב.
הסר את הקרום מהתנור ולאפשר לו להתקרר.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את גבינת השמנת, המיונז והשמיר. באופן שווה להפיץ את תערובת גבינת שמנת על הקרום.
מפזרים תוספות על גבי ממרח גבינת שמנת. להכניס למקרר במשך 30 דקות כדי לאפשר התפשטות להתעבות.
חותכים את הפיצה הצוננת לתוך טריזים או ריבועים עם חותך פיצה לשרת.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון