פיצה צמחונית עם שלוש גבינות
פיצן ירקות עם שלוש גבינות נטול גלוטן, וראשוני הר העבודה. מנה אחת מכילה 186 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 12. 16 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו גבינת ריקוטה, גבינת מונטריי ג'ק, מקלות לחם שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 63%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פיצה שטוחה צמחונית עם גבינת פטה, פיצה צמחונית, ו פיצה צמחונית.
הוראות
מגלגלים מקלות לחם; מניחים בתוך 15 אינץ ' משומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה. לחץ על החלק התחתון ומעלה את דפנות התבנית ליצירת קרום; צבט תפרים לאיטום.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 6-8 דקות או עד להשחמה קלה.
בינתיים, בקערה קטנה, שלבו את העגבניות, הדלעת הצהובה, הקישואים, 2 כפות רוטב, פטרוזיליה, 1 כפית אבקת שום, בזיליקום ותיבול איטלקי; מניחים בצד.
מורחים את הרוטב שנותר על הקרום; מפזרים גבינת רומנו וכוס 1 גבינת מונטריי ג ' ק. למעלה עם תערובת ירקות; נקודה ריקוטה מעל ירקות.
מפזרים את יתרת מונטריי ג ' ק ואבקת שום.
אופים 20-25 דקות או עד שהגבינה נמסה והקרום מזהיב.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות ויוה דיווה מוסקטו קולדה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-11 דולר לבקבוק.
![ויווה דיווה מוסקטו קולדה]()
ויווה דיווה מוסקטו קולדה
יין מוסקטו מתוק חדור בטעם קוקוס ואננס טבעי. צבע כתום בהיר. פירותי, אופייני לקוקוס ואננס עם רמזים קלים למוסקטו. מצוין כמו אפריטיף או ערבוב עם קוקטיילים.