פיצה קלאסית
פיצן קלאסי הוא מנה עיקרית ים תיכונית. מתכון זה משמש 1. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 2862 קלוריות, 84 גרם חלבון, ו 71 גרם שומן. גשו לסופר וקנו תיבול, רוטב פיצה, נקניק טחון עדין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 44%, המנה הזו די טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פיצה מרגריטה קלאסית, פיצה מרגריטה קלאסית, ו פיצה מרגריטה קלאסית.
הוראות
מפוררים נקניק למחבת גדולה. מבשלים על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים. על משטח מקומח קלות, ללוש את שני הלחמניות יחד.
מרדדים בצק ל-7-1/2 אינץ'. מעגל.
מעבירים לתבנית פיצה משומנת או לתבנית אפייה.
מורחים רוטב פיצה על בצק; מפזרים 1/4 כוס גבינה, נקניק, פטריות, בצל וגבינה שנותרה. למעלה עם תיבול איטלקי.
אופים בחום של 375 למשך 20-22 דקות או עד שהקרום מזהיב.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
ניתן לשלב פיצה עם יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה. היין הטוב ביותר עבור פיצה תלוי תוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם קצת חומציות, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז יותר עם סירה. אתה יכול לנסות את סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
הניחוחות של היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולוס וצור ארצי. הטעמים הטאניקים, בני האלון, בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם וארצי. מומלץ לבשר על האש, כמו סטייק צ ' יאנינה פרוס, או עם משחק, כמו פסיון ממולא בכמהין. זה גם מעולה עם גבינה בוגרת.