פיצה Rustica מ Puglia עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה אחת מכילה עד 51 גר' של חלבון, 86 גרם של שומן, וסך הכל 1275 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו ריקוטה, פרושוטו קוטו, ביצים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 64%. נסו פיצה רוסטיקה, פיצה רוסטיקה, ו פיצה רוסטיקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את הבצק: בקערת ערבוב גדולה, מניחים קמח, אבקת אפייה, סוכר, מלח ושמן זית. מערבבים יחד עם whisk עד המרקם הוא כמו זה של דגנים לחים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
שמן זית
דגני בוקר
בצק
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
מקציף
2
מוסיפים ביצה ומים ומערבבים היטב עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
מים
ביצה
3
מניחים על משטח עבודה משוריין ללוש כמו לחם במשך 5 דקות. לכסות ולתת לנוח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם
1
מניחים את כל החומרים בקערת ערבוב גדולה ומערבבים היטב עם הידיים.
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
2
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
מגלגלים 3/4 בצק למעגל 12 עד 14 אינץ ' ומניחים על קליפת פיצה, מאובקים קלות עם סולת.
מרכיבים שתצטרך
סולת
בצק
גלול
2
מורחים מילוי במרכז כדי בתוך 3 אינץ ' של קצה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
3
מגלגלים את הבצק שנותר לתוך חתיכה דקה בקוטר 10 אינץ ' ומניחים מעל המילוי.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
4
צחצח את הקצה החיצוני ואת החלק העליון של הדיסק המרכזי עם מים קרים וקפל את הקצוות החיצוניים פנימה כדי לפגוש את החלק המרכזי ולכסות את המערכת. מקציפים את הביצה שנותרה ומברישים את כל החלק העליון. ציון למעלה עם סכין חדה ב 5 מקומות.
מרכיבים שתצטרך
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
סכין
5
להחליק על אבן בתנור ואופים במשך 40 דקות, עד הקרום הוא חום זהוב כהה.