פיצה של אוהבי בשר לבבי
פיצה של אוהבי בשר דשנה דורש כ 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 93 גרם חלבון 129 גרם של שומן, וסך הכל 2134 קלוריות. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמרים מהירים, קמח תירס, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. עם כפית מתכונים דומים: פיצה של אוהבי בשר לבבי, פיצה של אוהבי בשר, ו פיצה של אוהבי בשר.
הוראות
בקערה בינונית, ממיסים שמרים במים חמים. מערבבים בקמחים, שמן ומלח. הכה במרץ 20 משיכות עם כף.
תן לבצק לנוח בקערה 20 דקות.
בינתיים, להעביר מדף תנור למיקום הנמוך ביותר; תנור חום 218°. גריז 2 יריעות עוגיות או 12 אינץ ' מחבתות פיצה עם שמן נוסף.
מפזרים קמח תירס. במחבת 10 אינץ', לבשל נקניק ובצל על חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד נקניק כבר לא ורוד בצל הוא רך; לנקז.
מחלקים בצק לשניים. עם אצבעות מקורנות, לטפוח כל חצי לתוך סיבוב 11 אינץ ' על גיליון עוגיות.
מורחים רוטב פיצה על כדורי בצק. למעלה כל אחד עם תערובת נקניק, פלפל, זיתים, פפרוני וגבינה.
אופים 15 עד 20 דקות או עד גבינה מותכת ורוטב הוא מבעבע.