קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

פיצה תרד קלאסית

פיצה תרד קלאסית
המתכון של פיצה תרד קלאסית יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך תוך 45 דקות . מתכון זה מכיל 6 מנות עם 406 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -22 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם שמן זית, פתיתי פלפל, שיני שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 42% . מתכונים דומים: בצק פיצה {פיצה תרד מוקפצת ופטריות} , פיצה קלאסית ופיצה מרגריטה קלאסית .

הוראות

1
במחבת גדולה מבשלים את הפנצ'טה על אש בינונית עד שהיא פריכה. בעזרת כף מחוררת מוציאים לנייר סופג לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מטגנים את השום בטפטופים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
3
להוסיף תרד; מבשלים רק עד שהם נבולים.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
4
מסננים את תערובת התרד על נייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
באותה מחבת מקפיצים פטריות בשמן עד לריכוך; מוסיפים את פתיתי הפלפל, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מסירים מהאש; מעבירים לקערה קטנה ומניחים לעמוד 5 דקות. מערבבים פנימה את גבינת המסקרפונה, הזיתים והפנצ'טה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מניחים קרום על תבנית פיצה לא משומנת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
8
מורחים את תערובת הפטריות על הקרום; שכבה עם תערובת תרד, פרובולון ורומנו.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ופלפל כתוםופלפל כתום
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
9
אופים ב-450 מעלות למשך 10-12 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה

סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה הם הבחירות המובילות שלי לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. אתה יכול לנסות את Di Majo Norante Sangiovese. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-9 דולר לבקבוק.
Di Majo Norante Sangiovese
Di Majo Norante Sangiovese
צבע אדום אודם חי עם זר טרי של סיגליות ופירות יער יער. חלק ומרענן עם המון פירות בשלים. תוספת מעולה לאנטי פסטי, מנות ראשונות ובשרים לבנים על האש