פיצה תרד קלאסית
המתכון של פיצה תרד קלאסית יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך תוך 45 דקות . מתכון זה מכיל 6 מנות עם 406 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -22 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם שמן זית, פתיתי פלפל, שיני שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 42% . מתכונים דומים: בצק פיצה {פיצה תרד מוקפצת ופטריות} , פיצה קלאסית ופיצה מרגריטה קלאסית .
הוראות
במחבת גדולה מבשלים את הפנצ'טה על אש בינונית עד שהיא פריכה. בעזרת כף מחוררת מוציאים לנייר סופג לניקוז.
מטגנים את השום בטפטופים במשך דקה.
להוסיף תרד; מבשלים רק עד שהם נבולים.
מסננים את תערובת התרד על נייר סופג.
באותה מחבת מקפיצים פטריות בשמן עד לריכוך; מוסיפים את פתיתי הפלפל, המלח והפלפל.
מסירים מהאש; מעבירים לקערה קטנה ומניחים לעמוד 5 דקות. מערבבים פנימה את גבינת המסקרפונה, הזיתים והפנצ'טה.
מניחים קרום על תבנית פיצה לא משומנת.
מורחים את תערובת הפטריות על הקרום; שכבה עם תערובת תרד, פרובולון ורומנו.
אופים ב-450 מעלות למשך 10-12 דקות או עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה הם הבחירות המובילות שלי לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. אתה יכול לנסות את Di Majo Norante Sangiovese. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-9 דולר לבקבוק.
![Di Majo Norante Sangiovese]()
Di Majo Norante Sangiovese
צבע אדום אודם חי עם זר טרי של סיגליות ופירות יער יער. חלק ומרענן עם המון פירות בשלים. תוספת מעולה לאנטי פסטי, מנות ראשונות ובשרים לבנים על האש