זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו פיצטות בגריל, Pizzettas בגריל עם Parmigiano, Prosciutto ו Arugulan ועם Taleggio ו פנצ'טה , ו קרוסטטה עם פטריות ופנצ'טה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את השמרים היבשים, סוכר וחמים לא מי ברז חמים בקערה קטנה. מערבבים לשלב ולתת לשבת במשך כ 15 דקות. אם המים חמים מדי זה יהרוג את השמרים ואם זה קר מדי השמרים לא להפעיל. כאשר השמרים מוכנים ייראה תוסס על גבי ריח מאוד שמרים.
מרכיבים שתצטרך
שמרים
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מערבבים את הקמח והמלח בקערת ערבוב גדולה. הפוך באר במרכז הקמח ומוסיפים את שמן הזית ואת תערובת השמרים. באמצעות מזלג, בהדרגה מערבבים את הקמח לתוך הנוזלים עד בשילוב. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה נקי וחלק ולהשתמש בידיים שלך כדי ללוש את הבצק כדי עקביות הומוגנית חלקה. בעדינות מעיל את קערת ערבוב עם שמן זית, ולהחזיר את הבצק ללוש לקערה. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקום חם עד שהבצק מכפיל את גודלו, כ-1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בצק
קמח לכל מטרה
שמרים
מלח
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערת ערבוב
3
מחממים את התנור ל 425 מעלות F, ומחממים את הגריל.
ציוד שתשתמש בו
גריל
תנור
1
מוסיפים 2 כפות שמן זית, שיני השום המרוסקות, פלפל אדום מרוסק ופנצ ' טה למחבת טחון גדולה על אש בינונית. מבשלים את pancetta לאט עד שהוא מקבל חום ופריך. לאחר השום הפך חום זהוב להסיר אותו ולהשליך. הפעל את החום עד גבוה ולהוסיף את הפטריות. מתבלים במלח ובטחון עד שהפטריות רכות ונבלות, כ-5 דקות. שמור.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
שום
פטריות
שמן זית
פנצ ' טה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מנה את הבצק מוכן לחתיכות בגודל כדור גולף. אבק משטח עבודה עם קמח לגלגל כל פיסת בצק לתוך מלבן (או כל צורה שאתה אוהב, אני אוהב צורות לא סדירות). אם לא להשתמש בבצק מיד, לעטוף כל חתיכה בנפרד פלסטיק ושמורה עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
גלול
עוטף
3
מברשת הגריל שחומם מראש עם שמן כדי להסיר כל crud. בזהירות לארגן כל פיסת בצק על הגריל ועל הגריל משני הצדדים עד הבצק נוקשה ופריך ויש לו סימני גריל משני הצדדים. זה קצת של char מוסיף טעם טעים!
מרכיבים שתצטרך
בצק
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גריל
4
Schmear כל חתיכה עם stracchino, העליון עם תערובת פנצ ' טה/פטריות, ומפזרים פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
פנצ ' טה
פרמזן
5
שים את הפיצה בתנור שחומם מראש עד הגבינה נמסה, על 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
הסר מהתנור, מפזרים עירית טפטוף עם בלסמי בגילאי, אם תרצה.