פיצות פיורנטינה 20 דקות
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. לך לחנות ותביא פרושוטו, לחם שטוח מזרח תיכוני, גרוייר, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. וזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: 10 דקות פיצות פורטובלו, פיצות עוף טיקה: עוד 20 דקות ארוחה, ו 20 דקות קישואים סרט פיצות פיתה.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
מניחים את התרד במסננת ושופכים מעל מים רותחים לנבול. השאר להתקרר קצת, ולאחר מכן לסחוט כל עודף מים ככל שתוכל.
מניחים את הלחמים על תבנית אפייה. מסדרים את התרד מעל, משאירים מקום באמצע, ומתבלים כל אחד עם אגוז מוסקט וקצת מלח. לשבור ביצה למרכז של כל לחם שטוח, ואז לפזר על הגבינה טחינה של פלפל.
אופים בתנור במשך 10 דקות.
הוסף את הפרושוטו הקרוע ממש לפני ההגשה.